Το D-Fly Dragonfly έχει προδιαγραφές αυτοκινήτου!

Η D-Fly παρουσιάζει το Dragonfly, ένα τετράτροχο ηλεκτρικό πατίνι το οποίο παρέχει χαρακτηριστικά ενός... supercar.

Ακούστε το άρθρο

Η βρετανική εταιρεία D-Fly παρουσιάζει ένα τετράτροχο και τετρακίνητο ηλεκτρικό πατίνι, το Dragonfly. Με την τετράτροχη σχεδίαση παρέχει ασφάλεια στους αναβάτες και προσδίδει επιδόσεις ενός supercar στο e-scooter. Ουσιαστικά το πατίνι αν και είναι ένα μέσο ηλεκτρικής μικροκινητικότητας, διαθέτει χαρακτηριστικά… αυτοκινήτου.

Obarter X7: Ένα e-Scooter για όλες τις δουλειές!

Με αυτονομία 80 χιλιομέτρων το D-Fly Dragonfly

Η D-Fly κατασκεύασε το Dragonfly από ανθρακονήματα. Μάλιστα, το πατίνι διαθέτει διπλά ψαλίδια και πλήρως ρυθμιζόμενα υδραυλικά αμορτισέρ στην ανάρτηση και των τεσσάρων τροχών του. Επιπλέον, τα ελαστικά του έχουν μέγεθος 10 ιντσών, τα οποία προσφέρουν σταθερότητα.

Η εταιρεία τοποθέτησε στο e-scooter δύο ηλεκτρικούς κινητήρες, οι οποίοι αποδίδουν 550 W και στιγμιαία αυξάνουν την ισχύ στους 2,2 ίππους. Η τελική ταχύτητα του Dragonfly αγγίζει τα 40 χλμ./ώρα και μπορεί να τη ρυθμίσει ο οδηγός σε τρία επίπεδα ορίου.

Η αυτονομία του e-scooter φτάνει τα 80 χιλιόμετρα και η μπαταρία του φορτίζει σε παροχή 48V μέσα σε 3 ώρες. Τέλος, η πλατφόρμα του προβλέπει την ύπαρξη εφεδρικής μπαταρίας για διπλάσια αυτονομία.

Ο ιταλικός KOK δίνει έμφαση και στα ηλεκτρικά πατίνια!

Το D-Fly Dragonfly έχει προδιαγραφές αυτοκινήτου!

Με χαρακτηριστικά «αυτοκίνησης»

Το Dragonfly διαθέτει φωτιστικά σώματα αντίστοιχα ενός αυτοκινήτου. Ακόμη, έχει φλας, κόρνα και μία οθόνη η οποία λειτουργεί ως σύστημα πλοήγησης, καθώς και ψηφιακό υπολογιστή ταξιδιού. Επιπλέον, οι αναβάτες συναντούν GPS εντοπισμού (tracker), συναγερμό και σύστημα ενεργοποίησης του κινητήρα με κωδικό.

Σχετικά με την οδηγική συμπεριφορά του, το πατίνι διαθέτει σύστημα τετραδιεύθυνσης με τρισδιάστατη λειτουργία. Σύμφωνα με την D-Fly, οι αναβάτες ρυθμίζουν την κλίση του τιμονιού αλλά και του πατινιού, ανάλογα με το στυλ οδήγησης τους.

Daytona Best Electric: Με στυλ και επιδόσεις που ξεχωρίζουν!

Τέλος, το D-Fly κυκλοφορεί το Dragonfly σε 2 εκδόσεις, την DF και την DFX. Η πρώτη είναι ιδανική λύση για την πόλη, ενώ η δεύτερη για off-road διαδρομές. Να σημειωθεί ότι η τιμή της έκδοσης DF ξεκινά από τα 1.900 ευρώ και της DFX από τα 2.100 ευρώ.

abb_img