Το Dacia Spring φρεσκάρεται στα σημεία!

Το Dacia Spring δέχεται μικρές εξωτερικές αναβαθμίσεις, υιοθετώντας τη νέα ταυτότητα της ρουμάνικης μάρκας.

Το Dacia Spring, ένα από τα πιο προσιτά ηλεκτρικά αυτοκίνητα στην Ευρώπη, αλλάζει… look και ενσωματώνει τις αισθητικής φύσεως αλλαγές της ρουμανικής μάρκας.

Οι εν λόγω αλλαγές έγιναν σε όλα τα μοντέλα της φίρμας, η οποία θέλει να παρουσιάσει στο κοινό την νέα της ταυτότητα που προετοιμάζει το έδαφος για τις μελλοντικές εξελίξεις.

Dacia Spring: Νέα εποχή έρχεται την… Άνοιξη!

Η πιο σημαντική αλλαγή είναι το… σήμα

Αρχικά, το ηλεκτρικό μοντέλο φέρει το νέο λογότυπο της Dacia στο κέντρο της μάσκας. Μάλιστα, είναι ανασχεδιασμένο έχοντας λευκή απόχρωση.

Το λογότυπο αλλάζει και σχηματίζει ένα νέο ολοκαίνουργιο έμβλημα, εκφράζοντας την απλότητα και την στιβαρότητα της νέας σχεδιαστικής προσέγγισης της φίρμας. Επιπλέον, το νέο σήμα το συναντάμε και στο καπάκι της πλήμνης κάθε τροχού.

Άλλη μία αλλαγή, είναι η προσθήκη του λογότυπου στην πίσω πόρτα, αλλά και το τιμόνι του Dacia Spring, το οποίο έχει μινιμαλιστική σχεδίαση. Για την ακρίβεια, τα γράμματα ξεχωρίζουν το ένα από το άλλο και είναι ευδιάκριτα.

Dacia Jogger: Και υβριδικό από το 2023

Περισσότερες αλλαγές μελλοντικά για το Dacia Spring

Αυτές οι αλλαγές είναι οι πρώτες που πραγματοποιεί η ρουμανική εταιρεία στο αμιγώς ηλεκτρικό Spring. Ωστόσο, η φίρμα έχει κι άλλα σχέδια στα σκαριά για το ηλεκτρικό της μοντέλο, το οποίο κυκλοφορεί ήδη στην Ευρώπη από το 2021.

Μεγαλύτερες αλλαγές για το Spring θα δούμε από την επόμενη χρονιά. Συγκεκριμένα, θα προστεθεί μία νέα έκδοση με ηλεκτροκινητήρα ισχύος 60 ίππων δίπλα στην ήδη υπάρχουσα των 45 ίππων.

Τέλος, αλλαγές θα δούμε και στο εσωτερικό του μοντέλου με ένα νέο ταμπλό μελλοντικά. Ωστόσο, είναι πιθανό το 2024 να δεχτεί σημαντικές αλλαγές στην εξωτερική του σχεδίαση.

Editorial

newsletter-graphic-carselectric.gr
Οι ειδήσεις μας κατευθείαν στο inbox σας!