Το διαστημικό Skoda Vision 7S στο Golden Hall

Το εντυπωσιακό Skoda Vision 7S αποκαλύπτεται στο Golden Hall από 15-29 Σεπτεμβρίου και μας μυεί στο μέλλον της αυτοκίνησης.

Ακούστε το άρθρο

Με φουτουριστική σχεδίαση, πρωτοποριακές τεχνολογίες και δεκάδες Simply Clever χαρακτηριστικά, το Skoda Vision 7S είναι το μέλλον της αυτοκίνησης. Και όχι μόνο της ηλεκτροκίνησης.

Τώρα, θα το απολαύσουμε για λίγες μόνο ημέρες στην Ελλάδα, να αποκαλύπτει για πρώτη φορά τη νέα σχεδιαστική και τεχνολογική φιλοσοφία της μάρκας. Που; Προφανώς, στο εμπορικό κέντρο Golden Hall, από 15-29 Σεπτεμβρίου.

Οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου θα έχουν την ευκαιρία να το θαυμάσουν στο ειδικά διαμορφωμένο stand της Skoda και να πάρουν μία γεύση από το μέλλον.

Το Vision 7S είναι το… μέλλον της Skoda!

Τι εστί Skoda Vision 7S

Από πλευράς εμφάνισης, το πρωτότυπο ξεχωρίζει για τον έντονα στιβαρό χαρακτήρα, με αρκετές δόσεις δυναμισμού. Στο εμπρός μέρος ξεχωρίζουν τα LED φωτιστικά σώματα, τα οποία ενώνει μία ενιαία φωτεινή μπάρα. Ανάλογα, στο πίσω μέρος, τα φωτιστικά σώματα σε σχήμα «Τ», ακολουθούν τις ακμές του αμαξώματος.

Την ξεχωριστή εικόνα του μοντέλου ολοκληρώνουν τόσο οι έντονα τονισμένοι θόλοι των τροχών, αλλά και η ενιαία γυάλινη επιφάνεια των παραθύρων. Μάλιστα, στο Skoda Vision 7S, η κεντρική κολώνα απουσιάζει, με τις πόρτες να ανοίγουν αντικριστά και ηλεκτρικά. Ωστόσο, όπως όλα σχεδόν τα πρωτότυπα μοντέλα, διαθέτει ένα τεχνολογικά προηγμένο εσωτερικό.

Όλοι οι καλοί χωράνε στο Skoda Vision 7S!

Για την ακρίβεια, διαθέτει 2 διαφορετικές χωροταξικές διατάξεις, μία για οδήγηση και μια για ανάπαυση. Στην πρώτη, τα χειριστήρια είναι στην ιδανική θέση, έτσι ώστε ο οδηγός να έχει πρόσβαση σε αυτά. Παράλληλα, η κεντρική οθόνη αφής είναι κάθετα ευθυγραμμισμένη, διευκολύνοντας την ανάγνωση των πληροφοριών που εμφανίζονται σε αυτή.

Η δεύτερη, λαμβάνει χώρα κατά τη φόρτιση ή τη στάση για ξεκούραση. Μάλιστα, το τιμόνι και ο πίνακας οργάνων πηγαίνουν προς τα εμπρός, ενώ τα καθίσματα της πρώτης και της δεύτερης σειράς προς τα πίσω. Έτσι, οι επιβάτες απολαμβάνουν μεγαλύτερη άνεση. Επιπλέον, το πρωτότυπο μοντέλο χρησιμοποιεί την πλατφόρμα MEB της Volkswagen.

Τέλος, σε ότι αφορά το ηλεκτρικό σύστημα κίνησης διαθέτει μία μπαταρία με χωρητικότητα 89 kW, προσφέροντας αυτονομία της τάξεως των 600 χιλιομέτρων. Μάλιστα, το σύστημα φόρτισης μπορεί να υποστηρίξει ισχύ έως 200 kW.

abb_img