Και το DS 4 θα βρίσκεται στη φετινή ΔΕΘ!

Το νέο DS 4 θα βρίσκεται στη φετινή Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως τις 18 Σεπτεμβρίου.

Ακούστε το άρθρο

Αισθητή θα είναι η παρουσία του DS 4 στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα, θα το δούμε στο περίπτερο της Γιαννίρης ΑΕ, επίσημου διανομέα και επισκευαστή της DS Automobiles στη Θεσσαλονίκη. Στο περίπτερο της Γιαννίρης ΑΕ (Hall 02, περίπτερο 12), θα συναντήσουμε το πιο «Όμορφο Αυτοκίνητο για το 2022».

DS E-Tense Performance: Ίσως το δούμε και στην… πίστα!

Ας ρίξουμε μια ματιά στο DS 4

Το αμιγώς ηλεκτρικό DS 4 συμβαδίζει με το νέο σχεδιαστικό ύφος της γαλλικής φίρμας και φέρει προηγμένη τεχνολογία. Μάλιστα, συνδυάζει μία χαρισματική εξωτερική σχεδίαση με ένα κομψό και πολυτελές εσωτερικό. Η προηγμένη τεχνολογία του μοντέλου αφορά τους εξής τομείς:

  • Ηλεκτροκίνηση E-TENSE
  • Συνδεσιμότητα
  • Άνεση και ηρεμία
  • Νέα φωτιστική υπογραφή DS

Επιπλέον, είναι διαθέσιμη η Plug-in υβριδική έκδοση του. Η εν λόγω έκδοση έχει απόδοση 225 ίππων, μέση κατανάλωση 1,4 λτ. /100 χλμ. και ηλεκτρική αυτονομία έως 55 χιλιόμετρα.

Το ανανεωμένο DS 7 δεν είναι πια Crossback!

Τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν

Το DS 4 διαθέτει χαρακτηριστικά, τα οποία το κάνουν να ξεχωρίζει. Παρουσιάζει θα λέγαμε, μία τεχνολογική και μηχανολογική ανωτερότητα. Προφανώς, ξεχωρίζει το σύστημα DS Active Scan Suspension, το οποίο «σαρώνει» τον δρόμο μπροστά από το όχημα και προσαρμόζει αναλόγως την ανάρτηση.

Ακόμη, ένα θετικό χαρακτηριστικό απoτελεί η υψηλή απόσταση από το έδαφος (19 εκατοστά). Τέλος, κυκλοφορεί με τα συστήματα DS Smart Touch, DS Iris System, DS Air και DS Night Vision.

abb_img