Το DS 4 βραβεύτηκε ως το ομορφότερο αυτοκίνητο του 2022

Το DS 4 με το νέο του σχεδιαστικό ύφος και την προηγμένη τεχνολογία συνδυάζει την εντυπωσιακή εξωτερική εμφάνιση, με κομψότητα και πολυτέλεια.

Το DS 4 ξεχωρίζει και το αποδεικνύει στην πράξη με ένα ακόμη βραβείο! Από το 2006, το Festival Automobile International ανακηρύσσει το «Ομορφότερο Αυτοκίνητο της Χρονιάς» ετησίως. Tο φετινό βραβείο είναι το 7ο που λαμβάνει η DS Automobiles τα τελευταία 8 έτη της συγκεκριμένης διοργάνωσης.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός ότι πρόσφατα ένας στόλος 25 μοντέλων προσφέρθηκε στην «Paris Fashion Week». Δημοσιογράφοι, influencers, καθώς και τυχεροί καλεσμένοι απόλαυσαν τις αρετές του DS 4.

Η DS Automobiles έχει μια δυνατή έλξη προς τον σχεδιασμό και τη μόδα. Για παράδειγμα η τάση για να «σπάνε» οι κανόνες, το να ξεπερνά προκλήσεις, ο πειραματισμός και οι νέες επινοήσεις. Επιπλέον η προμήθεια νέων υλικών για την εισαγωγή τους στον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Αλλά και πιο συγκεκριμένα η έρευνα που οδήγησε στην εμφάνιση της χαρακτηριστικής, λεγόμενης και ως ραφής «μαργαριταριού». Όπως επίσης στην κατασκευή των ανάγλυφων ένθετων «Clous de Paris» ή στην ένθεση του ανθρακονήματος. Αλλά και στο δέρμα σε στυλ μπρασελέ από την υψηλή ωρολογοποιία ή στα κρυστάλλινα ένθετα στο «cockpit».

Όλα προήλθαν μέσα από την αναζήτηση, την έμπνευση και την ενσωμάτωση στοιχείων που χαρακτηρίζουν τον κόσμο της μόδας.

Το DS 4 βραβεύτηκε ως το ομορφότερο αυτοκίνητο του 2022

Δεν είναι μόνο το DS 4 εντυπωσιακό

Από την πρώτη κιόλας μέρα εμφάνισης της, η DS Automobiles έχει θέσει την ηλεκτροκίνηση στο επίκεντρο της στρατηγικής της με μία 100% εξηλεκτρισμένη γκάμα.

Με το 100% ηλεκτρικό DS 3 Crossback E-Tense, το plug-in υβριδικό DS 4 E-Tense, αλλά και τα DS 7 Crossback E-Tense και DS 9 E-Tense με 225 έως 360 ίππους, κάθε DS διαθέτει εξηλεκτρισμένο κινητήρα.

Το 2020 και κατά το πρώτο εξάμηνο του 2021, η DS Automobiles ήταν η κορυφαία μάρκα σε προσφορά ποικιλίας εκδόσεων σε ότι έχει να κάνει με την επιλογή καυσίμου στην Ευρώπη, με το χαμηλότερο μέσο όρο εκπομπών CO2 (100,2 g/km στον κύκλο WLTP για το 2021).

Ωστόσο στο άμεσο μέλλον, και συγκεκριμένα από το 2024, κάθε νέο μοντέλο της γαλλικής μάρκας θα είναι 100% ηλεκτρικό.

Η DS Automobiles είναι ανίκητη στο Μονακό

abb_img
spot_img