Το ελληνικό Keraboss Super K κυκλοφορεί ανάμεσά μας!

Στο Keraboss Super K το οποίο κατασκευάζεται στην Ελλάδα, τοποθετήθηκαν πινακίδες από τον Υφυπουργό Μεταφορών και τον Περιφερειάρχη Αττικής.

Το Keraboss Super K είναι το πρώτο ελληνικό αυτοκίνητο, το οποίο ενέκρινε και πιστοποίησε το ελληνικό κράτος. Το εν λόγω όχημα κατασκευάζει η Keraboss Cars Manufacturing στην Ελλάδα και ανήκει στην κατηγόρια Μ.Ο.Ι.Κ. (Μεμονωμένα Οχήματα Ιδιαίτερης Κατασκευής).

Ουσιαστικά, το Keraboss Super K δεν αποτελεί ένα μαζικής παραγωγής αυτοκίνητο και η ελληνική φίρμα δεν διαθέτει ανάλογο εργοστάσιο σύμφωνα με οικονομοτεχνικά πρότυπα.

Fuel Pass 2: H θερινή επιδότηση καυσίμων

Τα χαρακτηριστικά του Keraboss Super K

Το Κeraboss Super K κυκλοφορεί σε δύο εκδόσεις 2 και 4 θέσεων. Μάλιστα, διαθέτει κινητήρα 1.000 κυβικών εκατοστών ισχύος 72 ίππων ή 84 ίππων στην έκδοση turbo. Επιπλέον, η τελική του ταχύτητα αγγίζει τα 145 χλμ./ώρα. Ακόμη, ζυγίζει 840 κιλά, έχει μήκος 3,37 μέτρα, πλάτος 1,56 μέτρα και το ύψος του αγγίζει 1,59 μέτρα.

Το Keraboss Super K κυκλοφορεί επίσημα!

Η ιδανική επιλογή για νησί

Το αυτοκίνητο της Keraboss Cars Manufacturing είναι ιδανικό για χρήση σε νησιά από εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων. Ουσιαστικά, τα υλικά και ο τρόπος κατασκευής του οχήματος δεν αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο της φθοράς από τη θάλασσα. Το αλάτι της θάλασσας δεν φθείρει το πολυεστερικό αμάξωμα και το γαλβάνιζέ σασί, τα οποία απαιτούν μια μικρή συντήρηση.

Ατυχήματα: Ποιο είναι το πιο συνηθισμένο;

Σε ότι αφορά την τιμή του Κeraboss Super K, ξεκινά από τα 22.000 ευρώ προ ΦΠΑ, ενώ έχουν ξεκινήσει οι παραγγελίες. Τέλος, η ελληνική εταιρεία έχει τη δυνατότητα κατασκευής 75 νέων οχημάτων κάθε χρόνο, καθώς τα κατασκευάζει στο χέρι.

Το Keraboss Super K κυκλοφορεί επίσημα!

abb_img
spot_img