Το MCipollini Fybra αντέχει περισσότερο και από… αυτοκίνητο!

Το νέο e-bike MCipollini Fybra «έρχεται» με ιταλικό αέρα και υπόσχεται αυξημένη αυτονομία, μεγαλύτερη ακόμη και από αυτοκινήτου.

Η αύξηση της αυτονομίας δεν αποτελεί μόνο βασική προτεραιότητα των εταιρειών κατασκευής αυτοκινήτων. Απασχολεί στον ίδιο βαθμό και τις εταιρείες ηλεκτρικών ποδηλάτων, οι οποίες «δουλεύουν» πάνω στο θέμα της αυτονομίας, για την καλύτερη εμπειρία του αναβάτη στις αστικές μετακινήσεις.

Η ιταλική εταιρεία MCipollini τα κατάφερε αρκετά καλά σε αυτόν τον τομέα, αφού το νέο ηλεκτρικό μοντέλο της δεν… πιάνεται. Πιο συγκεκριμένα, η νέα σειρά ηλεκτρικών ποδηλάτων, MCipollini Fybra, προσφέρει αυτονομία που θα ζήλευαν μέχρι και… ηλεκτρικά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν εκεί έξω.

Heybike Ranger S: Ένα στιβαρό ηλεκτρικό ποδήλατο

Γνωρίζοντας τις εκδόσεις του MCipollini Fybra

Ειδικότερα, η έκδοση R του νέου e-bike προορίζεται για όσους έχουν μία ιδιαίτερη προτίμηση στην κίνηση σε άσφαλτο. Αντιθέτως, το μοντέλο Fybra GX, είναι ιδανικό για off-road διαδρομές. Μάλιστα, είναι το πρώτο μοντέλο που προσφέρει η ιταλική μάρκα για οδήγηση εκτός δρόμου.

Τα νέα μοντέλα είναι από ανθρακονήματα, ενώ το μονοκόκ πλαίσιο μπορεί να χωρέσει ελαστικά με μεγάλο πλάτος. Επιπλέον, διαθέτουν ανάρτηση HiRide AR 1.5 ενσωματωμένη στο «λαιμό» του ποδηλάτου, ενώ ο ηλεκτρικός κινητήρας Polini EP3+ Evo είναι τοποθετημένος χαμηλά.

To Aventon Sinch.2 ανεβαίνει επίπεδο!

Φουλ εξοπλισμένα και με ισχυρή μπαταρία

Ακόμη, το e-bike Fybra φέρει συσκευή GPS, η οποία ανιχνεύει το ποδήλατο σε περίπτωση κλοπής, ενώ μία ψηφιακή οθόνη στο τιμόνι πληροφορεί τον ποδηλάτη. Επίσης, διαθέτει πίσω φως, βάσεις για έξτρα μπαταρία, αλλά και προαιρετικά φτερά. Αυτά τα στοιχεία είναι απαραίτητα για όσους κάνουν μεγάλες αποστάσεις.

Electric Bike Company Model J: Ένα e-bike για όλους!

Περνάμε στο χαρακτηριστικό του νέου ηλεκτρικού ποδηλάτου που είναι η μπαταρία. Είναι σχετικά μεγάλη, ενεργειακής χωρητικότητας 500 Wh, η οποία μπορεί να προσφέρει αυτονομία έως και 220 χιλιόμετρα. Ακόμη, στον στάνταρ εξοπλισμό υπάρχουν δισκόφρενα για τον μπροστινό, αλλά και τον πίσω τροχό.

Τέλος, τα νέα μοντέλα θα είναι διαθέσιμα τον Ιούνιο του 2023 και μάλιστα σε 5 διαφορετικά μεγέθη. Δηλαδή, από XS έως και XL. Η τιμή τους θα ξεκινά από 11.050 ευρώ για την έκδοση R, ενώ η έκδοση GX θα κοστίζει 12.050 ευρώ.

Editorial