Το MG Air EV θα κυκλοφορήσει στην Ινδία!

H MG θα κυκλοφορήσει στην Ινδία το Air EV, το οποίο βασίζεται στο Wulling Air EV που πωλείται ήδη στην αγορά της Ινδονησίας.

Η MG θα κυκλοφορήσει το Air EV στην Ινδία μέσα στο 2023. Επομένως, είναι πολύ πιθανή η παρουσίαση του νέου οχήματος στην Auto Expo 2023 τον Φεβρουάριο. Το Air EV βασίζεται στο Wuling EV και αποτελεί το μικρό αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο της κοινοπραξίας SAI-MG-Wuling, ενώ η διάθεσή του προς πώληση έχει ξεκινήσει στην Ινδονησία.

Coastrunner EV: Ένα buggy που θυμίζει γιοτ!

Μικρό και ευέλικτο το MG Air EV

Το μήκος του MG Αir EV ξεπερνά τα 2,5 μέτρα στην διθέσια έκδοση και τα 2,9 μέτρα στην τετραθέσια. Μάλιστα, το μοντέλο θα κυκλοφορήσει με έναν ηλεκτρικό κινητήρα απόδοσης 40 ίππων, ο οποίος θα μεταδίδει την κίνηση στους μπροστινούς τροχούς. Επιπλέον, η μπαταρία του θα έχει χωρητικότητα μεταξύ 20 και 25 kWh και θα προσφέρει αυτονομία περίπου 150 χιλιομέτρων.

Τέλος, η κυκλοφορία του οχήματος στην Ινδία σημαίνει και ορισμένες αλλαγές στο σύστημα διαχείρισης του κλιματισμού και της μπαταρίας.

To Microlino 2.0 παρουσιάστηκε… α λα γαλλικά!

Το MG Air EV θα κυκλοφορήσει στην Ινδία!

Η σχεδίαση του MG Αir EV διαθέτει ένα φουτουριστικό χαρακτήρα. Σαφώς ξεχωρίζουν η φωτεινή ράβδος, καθώς και οι λωρίδες χρωμίου στο μπροστινό μέρος. Επιπλέον, πάνω από τον μαύρο μπροστινό προφυλακτήρα, συναντάμε τους προβολείς δύο επιπέδων. Τέλος, η πλευρική επιφάνεια έχει μια ενιαία γραμμή η οποία συνδέει τα τεράστια πλαϊνά παράθυρα με τους προβολείς και ένα «προσεγμένο» κάτω τμήμα.

Sin Cars: Ηλεκτροκίνητα οχήματα από τη Βουλγαρία!

Παρά το μικρό του μέγεθός το Air EV θα είναι αρκετά γενναιόδωρο με τα χαρακτηριστικά του εσωτερικού. Αναλυτικότερα, θα διαθέτει διπλή διάταξη οθόνης 10,25 ιντσών για ψυχαγωγία και όργανα αφής. Τέλος, είναι δυνατή η τοποθέτηση τμημάτων αλουμινίου στο εσωτερικό για πιο premium εκδόσεις.

Στην Ευρώπη το Microlino από το 2023!

Τέλος, με την αρχική έκδοση του Air EV η MG India έχει ως στόχο τα εύπορα νοικοκυριά σε μεγάλες πόλεις, αν και δεν έχει ανακοινώσει την τιμή του. Προφανώς, θα το χρησιμοποιήσουν ως όχημα αστικής μετακίνησης παρά ως πλήρες οικογενειακό όχημα.

Editorial

newsletter-graphic-carselectric.gr
Οι ειδήσεις μας κατευθείαν στο inbox σας!