Το MINI Electric φόρεσε χριστουγεννιάτικα για καλό σκοπό!

Το MINI Electric στολίστηκε με 3.000 χριστουγεννιάτικα λαμπάκια για την ενίσχυση 2 φιλανθρωπικών οργανώσεων.

Ακούστε το άρθρο

Η Festive εκδοχή του MINI Electric είναι γεγονός. Συγκεκριμένα, το ηλεκτρικό όχημα φόρεσε 3.000 λαμπάκια με στόχο τη διάδοση ενός πολύ σημαντικού μηνύματος, αλλά και τη συγκέντρωση κεφαλαίων.

Μάλιστα, τα λαμπάκια αλλάζουν χρώμα, ρυθμό και μοτίβα ευαισθητοποιώντας για την σκλήρυνση κατά πλάκας. Επιπλέον, το γιορτινό αποτέλεσμα είναι προϊόν της συνεργασίας της MINI UK με τον Nico Martin. Τέλος, η ενέργεια υποστηρίζει οικονομικά τις οργανώσεις: MS Trust και Duchenne UK.

Με το MINI Cooper S Clubman ALL4 στην Ισλανδία

Η ιστορία του χριστουγεννιάτικου MINI Electric

Η δράση για τη δημιουργία της Festive έκδοσης του MINI Electric ξεκίνησε πριν από 4 χρόνια. Ουσιαστικά, το 2019 ο Nico Martin στόλισε το δικό του MINI με για να εκπλήξει ένα 11χρονο αγόρι που έπασχε από μυϊκή δυστροφία Duchenne.

Φέτος, το κάθε λαμπάκι κοστίζει 2 λίρες και τα έσοδα θα πάνε στις οργανώσεις MS Trust και Duchenne UK. Επιπλέον, το MS Trust αποτελεί ένα ίδρυμα υποστήριξης ατόμων με σκλήρυνση κατά πλάκας και το Duchenne UK καταπολεμά το σύνδρομο μυϊκής δυστροφίας.

Το ηλεκτρικό MINI πάει Κίνα!

Ποτέ θα ανάψει το γιορτινό MINI;

Το Festive MINI Electric θα ανάψει από τον Nico Martin στο εμπορικό κέντρο The Lexicon στην πόλη Bracknell της Αγγλίας. Ο φετινός στόχος του όλου εγχειρήματος είναι η συγκέντρωση 10.000 λιρών. Μάλιστα, οι δωρεές ξεκίνησαν ήδη.

Ένα MINI παγωτατζίδικο στο μουσείο της BMW

Ο Federico Izzo, διευθυντής της MINI UK, δήλωσε:

«Είμαστε πολύ περήφανοι που υποστηρίζουμε το Festive MINI Electric για ακόμα μία χρονιά, συμβάλλοντας στο φιλανθρωπικό έργο του Nico. Είναι ένας διασκεδαστικός και γιορτινός τρόπος να κάνουμε τους ανθρώπους ένα, να μοιράσουμε αγάπη και να συγκεντρώσουμε χρήματα για κάποιες υπέροχες φιλανθρωπικές οργανώσεις».

THE MINI FESTIVAL: Ένα φεστιβάλ γεμάτο συγκινήσεις και αναμνήσεις!

Ο Nico Martin από την πλευρά του δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που το Festive MINI επιστρέφει για το 2022 για να συγκεντρώσουμε ακόμα περισσότερα χρήματα για φιλανθρωπικές οργανώσεις που είναι πολύ κοντά στην καρδιά μου. Μου αρέσει πολύ που έχουμε την ευκαιρία να ανεβάσουμε το ηθικό των ανθρώπων, ενώ παράλληλα μαζεύουμε χρήματα για την MS Trust και την Duchenne UK».

abb_img