Το νέο εύχρηστο CITROËN MY AMI BUGGY CONCEPT ξεσηκώνει με την έντονη προσωπικότητα και τον πληθωρικό του χαρακτήρα

Το Citroën My Ami Buggy Concept εκφράζει το όραμα ενός Ami που προάγει την ψυχαγωγική μικροκινητικότητα, επιτρέποντας στους πελάτες να βιώσουν διασκεδαστικές εκδρομές, ενώ ταξιδεύουν με ένα αμιγώς ηλεκτρικό όχημα.

Το My Ami Buggy Concept επιδεικνύει όλο του το ιδιαίτερο στυλ με την “απαλλαγή” του από τις πόρτες, αφήνοντας έτσι σε κοινή θέα τα αναρίθμητα στοιχεία και τα αξεσουάρ της καμπίνας των επιβατών που υπογραμμίζουν την περιπετειώδη του διάθεση. Διαθέτει απεριόριστο στυλ, αλλά παραμένει απόλυτα προσηλωμένο στις πραγματικές ανάγκες της καθημερινότητας. Είναι τόσο διασκεδαστικό όσο και λειτουργικό, με υψηλή αισθητική, εργονομία και πρακτικότητα, επιδεικνύοντας απόλυτη φιλικότητα προς το περιβάλλον, προάγοντας έτσι τη βιώσιμη μετακίνηση και για την αναψυχή.

H Citroen λανσάρει το ηλεκτρικό Ami σε επαγγελματική έκδοση

Ο σχεδιαστής του My Ami Buggy, Samuel Pericles και οι ομάδες της Citroën που ασχολήθηκαν με το project, δημιούργησαν το εντελώς απελευθερωμένο Ami, που απευθύνεται σε όλους όσους αναζητούν ένα ηλεκτρικό, εύχρηστο όχημα με έντονη προσωπικότητα και πληθωρικό χαρακτήρα. Αποτελεί πρόσκληση για όλους τους λάτρεις της ανεξαρτησίας που θα μπορούν, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού, να δουν τους εαυτούς τους ως εξερευνητές σε δύσβατους δρόμους ή στις παραλίες. Είναι ένα όχημα αναψυχής για τα Σαββατοκύριακα, τις διακοπές δίπλα στη θάλασσα ή στην εξοχή, που θα κερδίσει τους χρήστες με την πρακτικότητά του. Ένα μοντέλο με ηλεκτρική λειτουργία που επιτρέπει την αθόρυβη και χωρίς ρύπους κίνηση, προσφέροντας την απόλυτη απόλαυση της ηλεκτρικής οδήγησης σε αρμονία με το περιβάλλον, που ενισχύεται από την απουσία θυρών και την ύπαρξη πανοραμικής οροφής.

Copyright maison-vignaux @ Continental Productions

Tο My Ami Buggy εμπνέει ασφάλεια με τα φαρδιά τρακτερωτά ελαστικά, διαθέτει εμπρός και πίσω bull-bars, προστατευτικά προβολέων, προφυλακτήρες και προστατευτικές μάσκες, στο κέντρο των οποίων βρίσκονται τα σήματα της Citroën. Από το πλάι, η σιλουέτα του Ami ενισχύεται από τα ανανεωμένης σχεδίασης τόξα των τροχών και τις σωληνωτές ενισχύσεις χαμηλά κατά μήκος του αμαξώματος. Η μπάρα με τα φώτα LED στο εμπρός μέρος της οροφής, ενισχύουν την ορατότητα τη νύχτα ή σε ομίχλη. Όταν το αυτοκίνητο είναι σταθμευμένο, τα φώτα LED ανάβουν σε χαμηλή ένταση για να δίνουν μια ατμόσφαιρα “κατασκήνωσης”, που ενισχύεται και από τη μουσική που ακούγεται από το αποσπώμενο ηχείο του αυτοκινήτου.

Οι πόρτες έχουν αφαιρεθεί και αντικαταστάθηκαν από αδιάβροχο διάφανο ύφασμα και μπορούν να κλείνουν όταν οι καιρικές συνθήκες το επιβάλλουν. Είναι εξοπλισμένες με φερμουάρ για να κλείνουν την καμπίνα των επιβατών. Αυτές οι πρακτικές προστατευτικές κουρτίνες μπορούν να αφαιρεθούν, να τυλιχθούν και να αποθηκευτούν πίσω από τα καθίσματα σε ειδικούς σάκους αποθήκευσης. Πάνω από το παρμπρίζ έχει τοποθετηθεί ένα σκίαστρο οροφής, το οποίο προσφέρει προστασία από αντίξοες καιρικές συνθήκες, ενώ το καλοκαίρι κάνει σκιά, προστατεύοντας τους επιβάτες από τις ακτίνες του ήλιου.

Το My Ami Buggy Concept διαθέτει νέα αφρώδη υλικά με διπλάσιο πάχος στα καθίσματα, ώστε να μετατραπούν σε ελαφριά και μαλακά. Μπορούν εύκολα να αφαιρεθούν για να αντικατασταθούν ή να πλυθούν. Οι αποθηκευτικοί χώροι είναι “έξυπνοι” και φορητοί. Ο καθένας από αυτούς έχει τη δική του λειτουργία μέσα στην καμπίνα επιβατών, αλλά μπορούν και να χρησιμοποιηθούν και εκτός του αυτοκινήτου.

Το My Ami Buggy Concept είναι πάνω από όλα μια πρόσκληση για να διασκεδάσετε και να ικανοποιήσετε τη δίψα σας για ελευθερία, αναψυχή και κίνηση εκτός ορίων.

NEWSLETTERΟι ειδήσεις μας κατευθείαν στο inbox σας!