Το νέο Volkwagen ID.3 στο Golden Hall

Η Volkswagen παρουσιάζει για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό, το ολοκαίνουργιο απόλυτα καινοτόμο και πρωτοποριακό ID.3 στο Golden Hall.

Από το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, σε έναν μοναδικό high-end εμπορικό χώρο, παρέχεται η δυνατότητα στους επισκέπτες να γνωρίσουν από κοντά το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της μάρκας.

Το νέο all-electric ID.3 ήδη από την πρώτη ημέρα προβολής του, κερδίζει το ενδιαφέρον των επισκεπτών κατά την είσοδό τους στο εμπορικό κέντρο. 

Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο, υπερυψωμένο και πλήρως ανανεωμένο stage, δεσπόζει επιβλητικά το νέο μας μοντέλο.

3d κατασκευή με το λογότυπο του ID.3 στο μπροστινό μέρος σε συνδυασμό με το εντυπωσιακό Makena turquoise χρώμα του αυτοκινήτου, έχουν αποτελέσει τα βασικά στοιχεία που κυριαρχούν και χαρακτηρίζουν το σημείο προβολής.

Παράλληλα, ειδικές κατασκευές φωτισμού, πλαισιώνουν περιμετρικά το stand ώστε να αναδειχθεί ο πρωταγωνιστικός ρόλος του νέου ID.3.

Ακόμα, στο πίσω μέρος του stand και ακριβώς δίπλα στο σημείο φόρτισης του αυτοκινήτου, έχει τοποθετηθεί το επίσημο Wallbox ID. Charger ώστε να πραγματοποιείται εικονική επίδειξη του τρόπου φόρτισης. 

Oι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν αναλυτικά από έμπειρους promoter για τις εκδόσεις, τον εξοπλισμό, τα τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά και την προτεινόμενη λιανική τιμή του μοντέλου σε κάθε έκδοση ID.3 1st, Plus και Max μαζί με την κρατική επιδότηση. 

Τέλος, στο υπόγειο parking του Golden Hall, μια mini έκθεση δίνει μια πρόγευση του ID.3 παρουσιάζοντας το νέο μοντέλο σε 3 διαφορετικούς χρωματισμούς, Grey Moonstone, White Glacier και Grey Manganese. 

Η προβολή του ID.3 στο εμπορικό κέντρο θα διαρκέσει έως τέλος Δεκεμβρίου.