Το Polestar 4 έρχεται στην Ευρώπη!

Το πολυαναμενόμενο ηλεκτρικό SUV Polestar 4, μετά την Κίνα, έρχεται στην αγορά της Ευρώπης και της Αυστραλίας με αρχική τιμή τα 61.900 ευρώ.

Το νέο μοντέλο της Polestar καταφθάνει στις ευρωπαϊκέςαγορές (και αυτή της Αυστραλίας) και θα αποτελέσει το νέο «όπλο» της σουηδικής μάρκας απέναντι στον ανταγωνισμό. Ο λόγος για το Polestar 4, το μεσαίο SUV, το οποίο έχει ήδη κυκλοφορήσει στην Κίνα από τα τέλη του 2023, με τιμή εκκίνησης τα 61.900 ευρώ.

Στη αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου, η μάρκα προσφέρει την έκδοση μεγάλης εμβέλειας από 59.990 λίρες. H επόμενη έκδοση κοστίζει 66.990 λίρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, η έναρξη των παραδόσεων θα ξεκινήσει τον ερχόμενο Αύγουστο.

Το πιο ισχυρό Polestar 4 δεν «κοιτάει» πίσω!

Το Polestar 4 εξωτερικά

Σε ότι αφορά την εξωτερική του εμφάνιση, το Polestar 4 παρουσιάζει ομοιότητες με το 2 και το 3, ωστόσο με κάποιες διαφοροποιήσεις που το ξεχωρίζει από αυτά. Πιο συγκεκριμένα, ξεχωρίζουν οι 2 προβολείς σε σχήμα μπούμερανγκ και η μάσκα, που έχει μία μικρή προέκταση.

Επιπλέον, οι ζάντες του θα είναι διαθέσιμες σε μέγεθος μεταξύ 20 και 22 ίντσες, οχήματος για καλύτερες επιδόσεις και εμπειρία οδήγησης.Να σημειώσουμε πως η εταιρεία επιδιώκει τη βιωσιμότητα με υλικά όπως το ανακυκλωμένο PET, το βιολογικά αποδιδόμενο βινύλιο MicroTech.

Polestar 5: Πολυτελής ηλεκτρικός πύραυλος 886 ίππων

Χωρίς πίσω παράθυρο 

Ένα άλλο στοιχείο που ξεχωρίζει είναι η… απουσία του πίσω παραθύρου, το οποίο έχει αντικαταστήσει ένας ψηφιακός καθρέφτης οπισθοπορείας. Λόγω της μη ύπαρξης του πίσω παράθυρου, η πανοραμική οροφή του Polestar 4 εκτείνεται μέχρι πίσω στην οροφή του coupe SUV. Πέρα ​​από τα κεφάλια των πίσω επιβατών.

Επίσης, ο χώρος για τους επιβάτες είναι εξαιρετικά άνετος σε σημείο που μπορούν να ξαπλώσουν. Σε αυτό συμβάλει και το μεταξόνιο, το οποίο είναι περίπου στα 3 μέτρα. Για την ακρίβεια, 2,999 μέτρα.

To Candela C-8 Polestar Edition έσπασε το ρεκόρ απόστασης

Προηγμένο τεχνολογικά στο εσωτερικό του

Εσωτερικά, το Polestar 4 προσφέρει πλούσιο τεχνολογικό εξοπλισμό. Ειδικότερα, ξεχωρίζει η οριζόντια τοποθετημένη οθόνη αφής 15,4 ιντσών με λειτουργικό Android Automotive OS. Όπως επίσης και ο ψηφιακός πίνακας οργάνων με οθόνη 10,2 ιντσών και το Head-Up Display 14,7 ιντσών.

Ακόμη, το Polestar 4 θα προσφέρει μια πληθώρα επιλογών εξατομίκευσης στους καταναλωτές, μέσα από διάφορα πακέτα. Κάποια από αυτά είναι το Plus Pack (ηχοσύστημα και δερμάτινα καθίσματα), το Pro Pack (καλύτερες επιδόσεις) και το Pilot Pack (σένσορες πάρκινγκ).

Τέλος, όπως αναφέραμε, αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του τον Αύγουστο του 2024 και το περιμένουμε πως και πως!

abb_img
spot_img