Το πρώτο Tesla Cybertruck προς πώληση στο Dubai

Πριν το Tesla Cybertruck κυκλοφορήσει επίσημα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ένα από αυτά πωλείται διαδικτυακά για 142.000 δολάρια.

Ακούστε το άρθρο

Πριν το Tesla Cybertruck κυκλοφορήσει επίσημα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ένα από αυτά πωλείται διαδικτυακά για 142.000 δολάρια.

Ήταν θέμα χρόνου να γίνει κάτι τέτοιο. Πριν από την επίσημη κυκλοφορία του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το πρώτο Tesla Cybertruck έχει φτάσει στο dubai με αρχική τιμή 520,000 Δηράμι (περίπου 129.500 ευρώ).

Το πρώτο Cybertruck του Dubai

Πωλείται αυτή τη στιγμή στο Dubizzle, ένα site διαδικτυακών αγγελιών. Ο πωλητής υποστηρίζει ότι το αυτοκίνητο έχει 857 ίππους, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι είναι το μοντέλο Cyberbeast, με αρχική τιμή στα 96,390 δολάρια. Επιπλέον, ισχυρίζεται ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι της σειράς «Foundation Series». Κάτι που προσθέτει 20,000 δολάρια στην τιμή του. Αυτό σημαίνει ότι το μοντέλο κόστισε τουλάχιστον 116,390 δολάρια, επιπλέον του εξοπλισμού και των μεταφορικών του. Και κάνει την τιμή πώλησης να μοιάζει λογική, ειδικά από τη στιγμή που η πρώτη μονάδα του Cybertruck που δημοπρατήθηκε στις ΗΠΑ, πωλήθηκε για 244,500 δολάρια.

Το πρώτο Tesla Cybertruck προς πώληση στο Dubai

Η Tesla θα πουλήσει το Cybertruck στα ΗΑΕ, που είναι μια σημαντική αγορά για τέτοια pickups. ‘Όμως οι επίσημες παραδόσεις δεν αναμένεται να αρχίσουν άμεσα, αναφέρει το The National News. Ως αποτέλεσμα, εισαγωγείς όπως ο Kirill Sosnovyi βλέπουν μια ευκαιρία. «Είμαι σίγουρος ότι, εδώ στο Dubai, θα γίνει πραγματικά δημοφιλές,» είπε ο Sosnovyi στο μέσο. «Έχουμε μερικά Cybertrucks στα χέρια μας στις ΗΠΑ και τα φέρνουμε εδώ με αεροπλάνο αργότερα αυτό το μήνα».

Δείτε ακόμα: Tesla Model 3: Έρχεται με δυνατές επιδόσεις

 

Το πρώτο pickup truck της Tesla, το Cybertruck, έχει πολλά εντυπωσιακά χαρακτηριστικά. Όπως τετρακίνηση και αλεξίσφαιρα τζάμια. Επιπλέον, ο ηλεκτρικός του κινητήρας του επιτρέπει να επιταχύνει στα από στάση στα 60 μίλια/ώρα (96 χλμ/ώρα) σε μόλις 2.6 δευτερόλεπτα. Χάρη σε αυτά τα χαρακτηριστικά και τον ιδιαίτερο σχεδιασμό του, το φορτηγό έχει ήδη γίνει το αγαπημένο αυτοκίνητο διάσημων Αμερικανών, σύμφωνα με το Business Insider. Ο Sosnovyi προβλέπει ότι το Tesla Cybertruck  θα είναι ελκυστικό για τους πελάτες στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. «Υπάρχει τρελή ζήτηση αυτή τη στιγμή και θα είναι τεράστια στο μέλλον όταν οι άνθρωποι το δουν στο δρόμο,» είπε. «Είμαι σίγουρος ότι θα γίνει εδώ εξίσου δημοφιλές με το Nissan Patrol.»

Πηγή:carscoops.com

abb_img