Το Wolf είναι το νέο ηλεκτρικό αγροτικό της Alpha Motor

Ακούστε το άρθρο

Λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του Jax, η Alpha Motor επέστρεψε με ένα νέο ηλεκτρικό όχημα, αγροτικό αυτή τη φορά, το Wolf.  

Το όχημα διαθέτει μια ενδιαφέρουσα σχεδίαση. Το μινιμαλιστικό εσωτερικό του περιλαμβάνει καθίσματα με καπιτονέ ύφασμα, μια οθόνη αφής και ένα ψηφιακό ταμπλό, χωρίς πολλά κουμπιά και χειριστήρια. Έχει premium σύστημα ήχου, συνδεσιμότητα Bluetooth και τέσσερις θύρες USB.

Όχημα Wolf

Η καρότσα διαθέτει χώρο αποθήκευσης εργαλείων στον μπροστινό τοίχο και έχει ένα κάλυμμα ηλιακού πάνελ.

Ακόμη, έχει μεγάλα ελαστικά με επιλογή ζάντας 16’’ έως 18’’. Στο εμπρόσθιο προφυλακτήρα και πάνω στην καρότσα υπάρχουν μπάρες με προβολείς LED. Επίσης, υπάρχουν πλάκες ολίσθησης off-road και μεγάλα φτερά.

Όχημα Wolf

Το ακριβώς μέγεθος της μπαταρίας δεν έχει αποκαλυφθεί από την εταιρεία αλλά θα χρησιμοποιεί ηλεκτρικό κινητήρα με μια μπαταρία ιόντων λιθίου μεταξύ 75kWh και 85kWh.

Δεν αναφέρονται πληροφορίες σχετικά με τη χωρητικότητα φόρτισης ή τους χρόνους φόρτισης.

Παρόλα αυτά έχει σύστημα ψύξης και θέρμανσης μπαταρίας. Διατίθεται με έναν ηλεκτροκινητήρα προσθιοκίνητο ή με δυο ηλεκτροκινητήρες με τετρακίνηση.

Η αυτονομία του κυμαίνεται στα 400 με 440 χιλιόμετρα ανά φόρτιση και μπορεί να επιταχύνει από 0-96χλμ/ώρα μέσα σε μόλις 6,2 δευτερόλεπτα. Η ικανότητα ρυμούλκησης είναι 3.000 κιλά.

Διαστάσεις Οχήματος                  Καρότσα

Μήκος 4,5 μέτρα                         Μήκος 1,65 μέτρα                                                    

Πλάτος 1,93 μέτρα                      Πλάτος 1,50 μέτρα                                                 

Ύφος 1,68 μέτρα                         Βάθος 40 εκατοστά

Η τιμή του νέου οχήματος ξεκινά από τις 36,000 δολάρια και φτάνει έως τις 46,000 δολάρια, ανάλογα με τις επιλογές και τα αξεσουάρ.

Η εταιρεία κάνει κρατήσεις από τώρα όμως έχει δηλώσει ότι δεν θα ξεκινήσουν οι παραδόσεις μέχρι το 2023.

abb_img