Βραβεία S&P Global Mobility για τους πιο πιστούς πελάτες

Τα αποτελέσματα στα 28α Ετήσια Βραβεία S&P Global Mobility δίνουν μερικές πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την αγορά των ΗΠA.

Ακούστε το άρθρο

Τα αποτελέσματα στα 28α Ετήσια Βραβεία S&P Global Mobility δίνουν μερικές πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Η S&P Global Mobility ανακοίνωσε τους νικητές των 28ων Ετήσιων Βραβείων Πιστής Πελατείας στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας. Με τη General Motors, τη Tesla και τη Lincoln να κερδίζουν σημαντικά βραβεία. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Tesla και η General Motors  αποσπούν κάποια διάκριση. Η General Motors κέρδισε το Βραβείο Συνολικής Πιστής Πελατείας στον Κατασκευαστή. Ενώ η Tesla απέσπασε το Βραβείο Πιστής Πελατείας στη Μάρκα. Αυτή είναι η ένατη συνεχόμενη νίκη της General Motors  στην κατηγορία των κατασκευαστών. Και η 20η στα 28 χρόνια του θεσμού.

Για πρώτη φορά, η S&P Global Mobility πρόσθεσε μια νέα κατηγορία Πιστής Πελατείας σε κάποιο μοντέλο για το 2023. Έχει ενδιαφέρον ότι εκεί δεν κέρδισε κάποιο μοντέλο της General Motors ή της Tesla. Αλλά το LincolnNautilus

Το βραβείο βασίζεται σε δεδομένα από την αγορά μεταξύ Ιανουαρίου και Δεκεμβρίου 2023. Η S&P Global Mobility είναι αισιόδοξη για το μέλλον της αυτοκινητοβιομηχανίας, που δείχνει αυξημένη ανάπτυξη από έτος σε έτος.

Που πήγαν τα υπόλοιπα βραβεία;

Η εξαιρετική απόδοση της Tesla μπορεί να ρίξει την General Motors  από τον θρόνο της σε μερικά χρόνια. Ο κατασκευαστής ηλεκτρικών αυτοκινήτων κέρδισε στις κατηγορίες Συνολική Πίστη Πελατείας στη Μάρκα, Υψηλότερο Ποσοστό Κατάκτησης και Πίστη Πελατείας στην Μάρκα στην κατηγορία Εναλλακτικής Κίνησης.

Η Nissan κέρδισε το Βραβείο Πιστής Πελατείας σε Αντιπροσωπεία με περισσότερο από 37% των πελατών να επιστρέφουν στο ίδιο κατάστημα για το επόμενο Nissan τους. Η Acura τιμήθηκε με το Βραβείο Μεγαλύτερης Βελτίωσης Μάρκας, στο οποίο συνέβαλε σίγουρα το νέο Integra. Το Mitsubishi Outlander PHEV βοήθησε τον Ιάπωνα κατασκευαστή να κερδίσει στην κατηγορία Μεγαλύτερης Βελτίωσης Μάρκας στην Εναλλακτική Κίνηση.

Τα αυτοκίνητα στα οποία οι πελάτες είναι πιο πιστοί

Τα Ετήσια Βραβεία Αυτοκινήτων εξετάζουν επίσης τις κατηγορίες των οχημάτων για να δουν ποια έχουν τα υψηλότερα επίπεδα πιστών πελατών στην κατηγορία τους. Κάποιοι από τους νικητές είναι αναμενόμενοι, με τα Mercedes-Benz S-Class, Ford F-Series και Honda Accord να κερδίζουν επανειλημμένα βραβεία στις αντίστοιχες κατηγορίες τους.

Όσον αφορά τα σπορ αυτοκίνητα, το Dodge Challenger κυριαρχεί. Ενώ η Porsche 911 είναι το πολυτελές σπορ αυτοκίνητο στο οποίο οι ιδιοκτήτες είναι πιο πιστοί. Άλλοι νικητές στις κατηγορίες είναι το Ford Maverick, το Nissan Rogue, το Chevrolet Bolt, το Chrysler Pacifica και το Lexus ES

Τα αποτελέσματα προέκυψαν από την ανάλυση 12,6 εκατομμυρίων νέων ταξινομήσεων οχημάτων στις Ηνωμένες Πολιτείες το 2023.

Πηγή: carbuzz.com

 

abb_img