Υποψήφιος ιδιοκτήτης Tesla έλαβε έκπτωση 12.000 δολαρίων

Η Tesla προσέφερε σε έναν υποψήφιο αγοραστή Model Y, έκπτωση της τάξης των 12.000 δολαρίων, επειδή εκείνος απλά τη ζήτησε.

Η Tesla μείωσε την τιμή ενός Model Y κατά 12.000 δολάρια, μετά από τα παράπονα ενός πελάτη της. Συγκεκριμένα, η έκπτωση αφορά μία παραγγελία, την οποία υπέβαλλε ο υποψήφιος αγοραστής τον περασμένο Ιούλιο και δεν την έχει λάβει. Προφανώς, ο επίδοξος ιδιοκτήτης Tesla ζήτησε την έκπτωση λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της αμερικάνικης εταιρείας για μείωση της τιμής των μοντέλων της.

Tesla: Το αφεντικό… τρελάθηκε!

Έκπτωση 12.000 δολαρίων από την Tesla

Ο υποψήφιος αγοραστής Tesla, ο οποίος πέτυχε τη μεγάλη έκπτωση, περιέγραψε στο Insider το περιστατικό. Συγκεκριμένα, δεν είχε παραλάβει ακόμη την παραγγελία του, την οποία υπέβαλλε τον Ιούλιο του 2022. Επομένως, μετά την ανακοίνωση της εταιρείας για τη μείωση των τιμών των μοντέλων, εξέφρασε τα παράπονα του σε αυτή.

Μάλιστα, η πρώτη επαφή με την αμερικάνικη εταιρεία έγινε μέσω διαδικτυακής συνομιλίας. Ωστόσο, ένας εκπρόσωπος, του είπε ότι δεν είναι δυνατή η λήψη έκπτωσης για το Model Y, το οποίο θα κόστιζε 72.440 δολάρια.

Την επόμενη μέρα, ο υποψήφιος αγοραστής έλαβε ένα e-mail. Σύμφωνα με αυτό, τον ενημέρωσαν ότι το κόστος της παραγγελίας του έπεσε στα 60.440 δολάρια.

Tesla: Ψεύτικο video για την αυτόνομη οδήγηση!

Οι επιθέσεις μέσω Twitter στον Έλον Μασκ

Πολλές ήταν οι αντιδράσεις των υποψήφιων ιδιοκτητών, οι οποίοι έχασαν τη μείωση των τιμών των αυτοκινήτων της Tesla. Συγκεκριμένα, εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους μέσω αναρτήσεων στο Twitter προς τον Έλον Μασκ.

Μάλιστα, ένας αγοραστής, ο οποίος πλήρωσε 72.000 δολάρια για το Model Y δήλωσε χαρακτηριστικά: «Οι μειώσεις με έκαναν να κλαίω σε εμβρυακή στάση».

Tesla: 600.000 δολάρια σε όποιον χακάρει τo Model S ή το Model 3

Μείωση τιμών και στην Κίνα

Η Tesla, μείωσε τις τιμές της στην Κίνα με στόχο την ενίσχυση των πωλήσεων της, όπως έπραξε τόσο στην Ευρώπη όσο και στις ΗΠΑ. Μάλιστα, η τιμή του Model 3 ξεκινά πλέον από τα 31.590 ευρώ στην Κίνα, ενώ του Model Y από τα 35.705 ευρώ.

Ωστόσο, η Tesla αντιμετώπισε τη διαμαρτυρία 200 αγοραστών κατά της απόφασης της για μείωση της τιμής των Model 3 και Model Υ. Παράλληλα, ζήτησαν εκπτώσεις και περαιτέρω πιστώσεις, λόγω της ολοκλήρωσης της αγοράς των αυτοκινήτων τους με τις προηγούμενες τιμές.

Τέλος, οι εν λόγω αγοραστές δήλωσαν απογοητευμένοι από την πρακτική της φίρμας και ζητούν έστω μία συγνώμη.

Editorial

newsletter-graphic-carselectric.gr
Για να μην χάνετε ούτε είδηση για την ηλεκτροκίνηση!