800.000 αυτοκίνητα για τη Lynk & Co!

Η Lynk & Co κατασκεύασε το 800.000στό όχημα της στη πόλη Luqiao της Κίνας, το οποίο ήταν το μεσαίου μεγέθους 09.

Η Lynk & Co αποτελεί προϊόν συνεργασίας της Volvo με τη Geely, από τον Οκτώβριο του 2016. Ουσιαστικά, οι 2 εταιρείες δημιούργησαν το πρώτο κινέζικο brand, το οποίο εκτός από την Κίνα πουλά αυτοκίνητα στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ. Μάλιστα, το πρώτο μοντέλο της φίρμας ήταν το 01, αλλά έσπασε το φράγμα των 800.000 αυτοκινήτων με το 09.

Το Lynk & Co Next Day Concept δείχνει το μέλλον

Η Lynk & Co έφτασε τα 800.000 αυτοκίνητα

Το πρώτο αυτοκίνητο, το οποίο κατασκεύασε η Lynk & Co ήταν το 01, ένα compact SUV, το οποίο κυκλοφόρησε στις αρχές του 2017. Στη συνέχεια ακολούθησαν διάφοροι αριθμοί και φτάσαμε πλέον στο 09. Μάλιστα, το 09 αποτελεί ένα μεσαίου μεγέθους SUV και ήταν το 800.000στό αυτοκίνητο της εταιρείας.

Σύμφωνα με τη φίρμα, στις 19 Νοεμβρίου πέρασε τη γραμμή παραγωγής ένα μπλε 09. Δεν θα ταξιδέψει όμως πολύ μακριά, καθώς ο νέος του ιδιοκτήτης είναι Κινέζος. Για την ιστορία μέχρι στιγμής για το 2022, η Lynk & Co έχει κατασκευάσει 123.500 οχήματα. Επιπλέον, στοχεύει στην προσθήκη νέων μοντέλων στην ήδη αυξανόμενη γκάμα της.

Aiways U6: Διαθέσιμο πλέον στην Ευρώπη!

Τέλος, να σημειωθεί ότι έως το 2024 το 60% της γκάμας της θα περιλαμβάνει αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα, ενώ έως το 2025 θα είναι πλήρως ηλεκτρική.

Παράλληλα, η στρατηγική πωλήσεων εκτός από την απευθείας πώληση προς τους καταναλωτές, προσφέρει και το μοντέλο συνδρομής. Μάλιστα, είναι γεγονός ότι αυτή η πρακτική την διακρίνει από τους ανταγωνιστές της. Επιπλέον, η πώληση συνδρομής γνωρίζει μεγάλη αποδοχή στην Ευρώπη. Το 90%-95% των 01 στην Ευρώπη ακολουθούν το μοντέλο της συνδρομής.

Το Defy της Pravaig έρχεται από την Ινδία!

Την ίδια στιγμή, με το Next Day Concept η Lynk & Co αποκάλυψε τον σχεδιαστικό της μέλλον. Ουσιαστικά, παρουσίασε ένα τετράθυρο GT υψηλής ενέργειας. Μάλιστα, αποτελεί μία plug-in υβριδική έκδοση, με τον κινητήρα εσωτερικής καύσης να κινεί τους μπροστινούς τροχούς, ενώ οι 2 ηλεκτρικοί τους πίσω. Τέλος, το εν λόγω πρωτότυπο αποδεικνύει τον στόχο της εταιρείας για πλήρη εξηλεκτρισμό.

abb_img
spot_img