Το Lynk & Co Next Day Concept δείχνει το μέλλον

Η Lynk & Co παρουσίασε το Next Day Concept, το οποίο είναι αποκαλυπτικό ως προς τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της κινέζικης φίρμας.

Με το Lynk & Co Next Day Concept η κινέζικη εταιρεία μας αποκαλύπτει το σχεδιαστικό μέλλον της. Η Lynk & Co ανήκει στον όμιλο της Geely και έχει κυκλοφορήσει αρκετά ηλεκτρικά μοντέλα σε Κίνα και Ευρώπη. Άρα δεν την λες και πρωτοεμφανιζόμενη.

Lincoln: Αυτό είναι το φουτουριστικό Star Concept

Το Lynk & Co Next Day Concept εντυπωσιάζει

Το Next Day Concept αποτελεί ένα «τετράθυρο GT υψηλής ενέργειας», του οποίου οι μπροστινές πόρτες ανοίγουν προς τα πάνω, ενώ οι πίσω αντικριστά. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για plug-in υβριδική έκδοση, με τον κινητήρα εσωτερικής καύσης να κινεί τους μπροστινούς τροχούς, ενώ οι 2 ηλεκτρικοί τους πίσω.

Το Next Day Concept δείχνει το μέλλον της Lynk & Co

Εξωτερικά, παρατηρούμε μια πολυγωνική γρίλια στον μπροστινό προφυλακτήρα και δυο γεωμετρικούς πλευρικούς αεραγωγούς. Επιπλέον, η Lynk & Co το εφοδιάζει με μεγάλους τροχούς και αεροδυναμικές ζάντες, ενώ ξεχωρίζουν επίσης τα λεπτά LED φωτιστικά σώματα και η μεγάλη γυάλινη πανοραμική οροφή.

Καλώς ήρθατε στο Audi Urbansphere Concept!

Σε ότι αφορά στην εσωτερική σχεδίαση του πρωτότυπου, αίσθηση προκαλεί το οριζόντιο, σπορ και μίνιμαλ τιμόνι. Πιο συγκεκριμένα, φέρει και μία ενσωματωμένη ψηφιακή οθόνη, η οποία λειτουργεί ως πίνακας οργάνων. Τέλος, για το σύστημα ψυχαγωγίας, η Lynk & Cο τοποθέτησε μια «αιωρούμενη» οθόνη στο κάτω μέρος της κονσόλας.

Σε γενικές γραμμές, το φουτουριστικό πρωτότυπο σκίζει τόσο από εμφάνιση, όσο και από τεχνολογία. Και προφανώς αποδεικνύει ότι οι Κινέζοι έχουν μπει για τα καλά στην πρίζα.

newsletter-graphic-carselectric.gr
Οι ειδήσεις μας κατευθείαν στο inbox σας!