H Ford στο φετινό Goodwood Festival of Speed

Πρεμιέρα στο φετινό Goodwood Festival of Speed για το νέο Ford Capri, ενώ εντυπωσιακή είναι και η παρουσία του ηλεκτρικού SuperVan 4.2.

Ακούστε το άρθρο

Ντεμπούτο στο φετινό Goodwood Festival of Speed για το νέο Ford Capri και την θηριώδη Mustang GTD των 800 ίππων, ενώ εντυπωσιακή είναι και η παρουσία του ηλεκτρικού SuperVan 4.2.

Το νέο αμιγώς ηλεκτρικό Ford Capri πραγματοποίησε το παγκόσμιο δυναμικό ντεμπούτο του, στη διάσημη ανάβαση του Goodwood. Η Mustang GTD αποκαλύπτει για πρώτη φορά τις ικανότητές της στο κοινό, ενώ το πρωτοποριακό ηλεκτρικό Ford SuperVan 4.2 δείχνει τις δυνατότητές του στο Hillclimb Shootout.

H Ford στο φετινό Goodwood Festival of Speed

Ένα από τα πλέον αγαπητά αυτοκίνητα του κοινού επιστρέφει επίσης στο Goodwood. Ο λόγος για το Ford M-Sport Puma Hybrid Rally1, το οποίο αυτή τη στιγμή συμμετέχει στους αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι για το 2024.

H Ford στο φετινό Goodwood Festival of Speed

Οι επισκέπτες του Goodwood Festival of Speed 2024, θα είναι οι πρώτοι στον κόσμο που θα δουν από κοντά το νέο Ford Raptor T1+, ένα καθαρόαιμο αγωνιστικό αυτοκίνητο το οποίο είναι σχεδιασμένο με μοναδικό σκοπό να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις στον πιο απαιτητικό off-road αγώνα στον κόσμο.

H Ford στο φετινό Goodwood Festival of Speed

Η συναρπαστική αποκάλυψη του νέου Raptor T1+, πραγματοποιήθηκε στο Ballroom Paddock στις 12 Ιουλίου και ώρα 12:00 CEST, με οικοδεσπότη έναν οδηγό-θρύλο του παγκοσμίου μηχανοκίνητου αθλητισμού: Τον τέσσερις φορές νικητή του Ράλι Ντακάρ και δύο φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή Ράλι, Carlos Sainz Snr.

Πίσω από το τιμόνι των οχημάτων της Ford στο φετινό Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood συναντάμε μια ελίτ οδηγών από το παγκόσμιο στερέωμα του μηχανοκίνητου αθλητισμού αποτελούμενη από τους κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου.

H Ford στο φετινό Goodwood Festival of Speed

Από τον κόσμο των αγώνων ράλι, τα χρώματα της Ford εκπροσωπούν οι δύο οδηγοί της Ford M-Sport, Adrien Fourmaux και Grégoire Munster. Στο Goodwood βρίσκονται επίσης ο δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Ράλι, Carlos Sainz Sr. και ο τρεις φορές νικητής του Le Mans, Romain Dumas, μαζί με τον νικητή του αγώνα των 24 Ωρών του Nürburgring, Frédéric Vervisch. Τους οδηγούς αυτούς πλαισιώνει ο Paul Swift.

H Ford στο φετινό Goodwood Festival of Speed

«Φέραμε μια εντυπωσιακή σειρά οχημάτων στο φετινό Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood που αποδεικνύει το εύρος των δυνατοτήτων μας» δήλωσε ο Mark Rushbrook, global director, Ford Performance. «Είτε πρόκειται για αυτοκίνητα δρόμου είτε για αγωνιστικά, για ηλεκτροκίνητα ή βενζινοκίνητα, δημιουργούμε οχήματα που μόνο η Ford μπορεί να κατασκευάζει και μπορούν να ανατρέψουν τους κανόνες του παιχνιδιού».

abb_img