Rebelle Rally 2022: Οι αμαζόνες της Jeep ετοιμάζονται για δράση!

Η Jeep επιστρέφει στο φετινό Rebelle Rally, με το Wrangler 4xe Plug-in Hybrid, υποστηρίζοντας τρία γυναικεία πληρώματα.

Ακούστε το άρθρο

Η Jeep θα… κατεβάσει στο Rebelle Rally 2022 στην έρημο της Νεβάδα, το Wrangler 4xe Plug-in Hybrid, το οποίο θα οδηγούν τρία γυναικεία πληρώματα. Μετά την περσινή επιτυχημένη πορεία στον εν λόγω θεσμό, η αμερικανική εταιρεία θα λάβει και πάλι συμμετοχή σε έναν μαραθώνιο εκτός δρόμου, που περιλαμβάνει περισσότερα από 2.300 χιλιόμετρα.

Το 2021, η Jeep κατέκτησε την πρώτη θέση με το καινοτόμο Wrangler Plug-in Hybrid. Μάλιστα, ήταν η πρώτη νίκη με ένα εξηλεκτρισμένο μοντέλο, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το 4×3 είναι το νέο 4×4.

Το Jeep Wrangler 4xe «τα σπάει» στις ΗΠΑ!

Πανέτοιμο για offroad διαδρομές το Jeep Wrangler 4xe Plugin Hybrid

Τα τρία Jeep Wrangler 4xe που υποστηρίζει η μάρκα, διαθέτουν Plug-in υβριδικό σύστημα. Αυτό συνδυάζει έναν 2λιτρο Turbo βενζινοκινητήρα με δύο ηλεκτροκινητήρες, συνολικής απόδοσης 380 ίππων και 637 Nm ροπής. Επιπλέον, το Wrangler 4xe διαθέτει σύστημα κατ’ επιλογής κίνησης και στους τέσσερις τροχούς, αλλά και δυνατότητα κίνησης αμιγώς ηλεκτρικά για έως και 50 χιλιόμετρα.

Όπως προαναφέραμε, η μάρκα ήταν νικήτρια του περσινού μαραθωνίου. Μάλιστα, και στις τρεις θέσεις του βάθρου βρέθηκαν μόνο μοντέλα της φίρμας. Πιο συγκεκριμένα, τις δύο πρώτες θέσεις κέρδισαν τα εξηλεκτρισμένα Wrangler 4xe, ενώ στην τρίτη «ανέβηκε» το Wrangler με θερμικό κινητήρα. Φέτος, επιστρέφει και πάλι με μεγάλες αξιώσεις, υποστηρίζοντας μόνο γυναίκες οδηγούς, έτοιμες να σαρώσουν, αγνοώντας κάθε δυσκολία.

Jeep Wrangler 4xe: 2 νέες εξηλεκτρισμένες εκδόσεις

Το Rebelle Rally είναι μόνο για γυναίκες

Το Rebelle Rally δημιουργήθηκε το 2015 και αποτελεί τον πρώτο off-road αγώνα στις Η.Π.Α., αποκλειστικά για γυναίκες. Τα πληρώματα οφείλουν να τα βγάλουν πέρα στις δύσκολες συνθήκες της ερήμου. Πέρα από αυτό, θα πρέπει να πλοηγήσουν τα οχήματα τους χωρίς τη χρήση ηλεκτρονικών συστημάτων, μόνο με παραδοσιακά βοηθήματα. Όπως για παράδειγμα, μαγνητικές πυξίδες και χάρτες.

Στη φετινή διοργάνωση θα υπάρχουν 60 συμμετοχές από 24 χώρες. Θα διαρκέσει 10 μέρες, και πιο συγκεκριμένα από τις 6 έως και τις 15 Οκτωβρίου. Η διαδρομή ξεκινάει το Incline Village της Νεβάδα και τερματίζει στους διάσημους Imperial Sand Dunes της Νότιας Καλιφόρνια.

Το Jeep Wrangler Willys 4xe τα σπάει κυριολεκτικά!

Ο επικεφαλής της Jeep στη Β. Αμερική, Jim Morrison, δήλωσε για τη συμμετοχή της εταιρείας στον μαραθώνιο αγώνα:

«Με τη μάρκα Jeep να συνεχίζει την πορεία της ώστε να αποτελεί την κορυφαία εξηλεκτρισμένη μάρκα 4×4 στον κόσμο, το Rebelle Rally αποτελεί το απόλυτο πεδίο δοκιμών για τις ηλεκτρικές μας δυνατότητες. Φέτος, στηρίζουμε τρεις συμμετοχές, τις οποίες αποτελούν εκπληκτικές γυναίκες, συμπεριλαμβανόμενων και των περσινών νικητριών, Nena Barlow και Teralin Petereit».

abb_img