Το Jeep Wrangler 4xe «τα σπάει» στις ΗΠΑ!

Ένα περίπου χρόνο μετά την παρουσίασή του, το Jeep Wrangler 4xe, είναι το πρώτο υβριδικό σε πωλήσεις στην αγορά των ΗΠΑ.

Το Jeep Wrangler 4xe κάνει θραύση στην αγορά των ΗΠΑ, στο πρώτο εξάμηνο του 2022, καθώς αναδείχθηκε ως το δημοφιλέστερο plug-in hybrid μοντέλο.

Το νέο Wrangler 4xe, το οποίο γνωρίσαμε μόλις ένα χρόνο πριν, πέτυχε σχεδόν τις διπλάσιες πωλήσεις από το δεύτερο δημοφιλέστερο υβριδικό μοντέλο της αμερικάνικης αγοράς.

Jeep Wrangler 4xe: 2 νέες εξηλεκτρισμένες εκδόσεις

Το Jeep Wrangle 4xe γοητεύει τους Αμερικάνους

Μέχρι και τον Ιούνιο, σχεδόν 20.000 νέα Wrangler 4xe ταξινομήθηκαν στην αγορά των ΗΠΑ. Επιβεβαιώνοντας την εμπιστοσύνη του κοινού στη νέα τεχνολογία 4xe της Jeep.Η μάρκα αναπτύσσει με ταχύτητα την εξηλεκτρισμένη γκάμα της και στη Β. Αμερική. Μέχρι στιγμής περιλαμβάνει τα Wrangler 4xe και Grand Cherokee 4xe.

Jeep Wrangler 4xe: Αυτό που θέλουν οι γυναίκες!

Παράλληλα, το υβριδικό σύστημα των δύο μοντέλων συνδυάζει ένα turbo κινητήρα βενζίνης 2 λίτρων με δύο ηλεκτροκινητήρες. Η συνολική τους απόδοση είναι 380 ίπποι και 637 Nm ροπής.

Το Jeep Grand Cherokee 4xe έφτασε στην Ευρώπη!

Ο στόχος της μάρκας για Ευρώπη και ΗΠΑ

Η Jeep στοχεύει μέχρι το τέλος της δεκαετίας, το σύνολο των πωλήσεων της στην Ευρώπη να αφορά εξηλεκτρισμένα μοντέλα. Με το αντίστοιχο ποσοστό στις ΗΠΑ να φτάνει το 50%.

Σε αυτό το πλαίσιο, η μάρκα έχει επενδύσει στην παραγωγή υβριδικών οχημάτων, ενώ διαθέτει εξηλεκτρισμένες εκδόσεις σε όλα τα επιβατικά της μοντέλα στην Ευρώπη:

  • Renegade
  • Compass
  • Wrangler
  • Νέο Grand Cherokee

Ακολούθως, στη Β. Αμερική τα Wrangler και Grand Cherokee διαθέτουν εκδόσεις με το Plug-in hybrid σύστημα 4xe.

H αμερικανική μάρκα αποκτά μια πλήρη και φιλική προς το περιβάλλον γκάμα SUV, έχοντας κατασκευάσει το εξαιρετικά αποδοτικό σύστημα 4xe. Σε συνδυασμό με το υβριδικό σύστημα e-Hybrid, αλλά και το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της που θα το δούμε μέσα στη χρονιά.

Editorial

newsletter-graphic-carselectric.gr
Για να μην χάνετε ούτε είδηση για την ηλεκτροκίνηση!