Αυτές είναι οι χρωματιστές Rolls-Royce Cullinan

Η Rolls-Royce παρουσίασε τη νέα γραμμή «Cullinan – Inspired by Fashion», την οποία αποτελούν οι συλλογές Re-Belle και Fu-Shion.

Ακούστε το άρθρο

Η Rolls-Royce παρουσίασε στο Art Basel του Miami τη νέα γραμμή «Cullinan – Inspired by Fashion». Όπως δηλώνει και το όνομα της γραμμής, η Rolls-Royce άντλησε την έμπνευση της για τη δημιουργία της γραμμής από τον κόσμο της μόδας. Τα νέα μοντέλα διαθέτουν έντονες αποχρώσεις και υφές, τις οποίες συναντάμε στη… μόδα. Μάλιστα, τη γραμμή αποτελούν δύο συλλογές: η Re-Belle και η Fu-Shion.

Rolls-Royce Britannia: Ένα Pick-Up… πολυτελείας!

H συλλογή Rolls-Royce Cullinan Re-Belle

Οι σχεδιαστές της Rolls-Royce δημιούργησαν για τη γραμμή «Cullinan – Inspired by Fashion» 8 ξεχωριστές προσωπικότητες. Μάλιστα, κάθε συλλογή της γραμμής περιλαμβάνει 2 εσωτερικούς χρωματισμούς. Οι επίδοξοι αγοραστές για τη συλλογή Re-Belle επιλέγουν μεταξύ των χρωματισμών Lime Green ή Peony Pink, ενώ για τη Fu-Shion μεταξύ Mandarin ή Forge Yellow.

Αυτές είναι οι χρωματιστές Rolls-Royce Cullinan

Η συλλογή Re-Belle αντικατοπτρίζει τις σύγχρονες τάσεις του color blocking με τις ζωηρές αποχρώσεις και τον παιγνιδιάρικο συνδυασμό υφών. Τόσο ο χρωματισμός Lime Green, όσο και η παλέτα Peony Pink δημιουργούν μία ακαταμάχητη αντίθεση με το Arctic White ή Cashmere δερμάτινο φινίρισμα. Επιπλέον, τα μοντέλα της εν λόγω συλλογής είναι διαθέσιμα στα χρώματα Lime Green, Gunmetal, Wildberry ή Arctic White.

Rolls-Royce Spectre: Όταν η πολυτέλεια συναντά την ηλεκτροκίνηση

Τα χαρακτηριστικά της Fu-Shion συλλογής

Η συλλογή Fu-Shion δίνει στη μόδα έναν χρηστικό χαρακτήρα. Μάλιστα, θυμίζει τις συλλογές Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023 με στοιχεία της ένδυσης του δρόμου σε συνδυασμό με πινελιές πολυτέλειας. Τα μοντέλα της εν λόγω συλλογής είναι διαθέσιμα σε 2 εσωτερικούς χρωματισμούς.

Ο πρώτος περιλαμβάνει Military Green, Navy Blue και Mandarin χαρακτηριστικά, ενώ ο δεύτερος ένα μείγμα από Arctic Monkey και Cashmere Grey δέρμα με Forge Yellow τόνους. Τέλος, το εξωτερικό του μπορεί να έχει τα χρώματα: Military Green, Burnout Grey, Forge Yellow ή Tempest Grey.

Η Rolls Royce Twenty τα έχει… 100!

Η νέα Starlight Tailgate

Η νέα γραμμή της Cullinan εισάγει τη νέα Starlight Tailgate, η οποία επεκτείνει την ουράνια ατμόσφαιρα του Starlight Headliner πέρα από το εσωτερικό του αυτοκινήτου. Μάλιστα, η κατασκευή του εν λόγω χαρακτηριστικού διαρκεί περισσότερες από 22 ώρες και περιλαμβάνει 192 φωτιζόμενα αστέρια. Τέλος, τη μαγεία του χαρακτηριστικού συμπληρώνει το Viewing Suite, δημιουργώντας ένα τέλειο σκηνικό.

abb_img