Αυτές είναι οι τιμές του νέου Honda Civic e:HEV στην Ελλάδα

Οι τιμές του νέου Honda Civic e:HEV στη χώρα μας έγιναν γνωστές και περιλαμβάνουν ακόμη και εκπτώσεις για όσους το προπαραγγείλουν.

Η άφιξη του νέου Honda Civic e:HEV είναι πιο κοντά από ποτέ, αφού τον Σεπτέμβριο θα κυκλοφορήσει στους ελληνικούς δρόμους. Σε αυτό το πλαίσιο, η ελληνική αντιπροσωπεία ανακοίνωσε τις τιμές πώλησης του δημοφιλούς μοντέλου.

Το μοντέλο-ορόσημο για την ιαπωνική μάρκα έχει συμπληρώσει 50 χρόνια ζωής και πλέον η 11η γενιά του είναι αποκλειστικά υβριδική. Προφανώς, με αυτόν τον τρόπο η Honda ολοκληρώνει τον εξηλεκτρισμό της ευρωπαϊκής της γκάμας.

Το νέο Honda Civic e:HEV στο Μιλάνο για την Εβδομάδα Mόδας

Το νέο Civic είναι διαθέσιμο με το υβριδικό σύστημα e:HEV, το οποίο συνδυάζει έναν 2λιτρο βενζινοκινητήρα i-VTEC με δύο ηλεκτρικά μοτέρ. Ο πρώτος έχει απόδοση 145 ίππους και 175 Nm ροπής. Από την πλευρά τους, οι δύο ηλεκτροκινητήρες αποδίδουν συνδυαστικά 154 ίππους και 315 Nm ροπής.

To νέο Honda Civic e:HEV έρχεται ως υβριδικό

Επιπλέον, το υβριδικό σύστημα εναλλάσσεται στις λειτουργίες EVHybrid και Engine, χωρίς να επεμβαίνει ο οδηγός, ο οποίος έχει στη διάθεσή του 4 προγράμματα οδήγησης: EcoNormalSport και Individual.

To νέο Honda Civic e:HEV θα είναι μόνο υβριδικό

Οι τιμές του νέου Honda Civic e:HEV

Το επίσημο δίκτυο εμπόρων Honda δέχεται ήδη παραγγελίες από τις 11 Ιουλίου. Επιπλέον, όσοι θέλουν να το προπαραγγείλουν  θα έχουν σημαντικό όφελος με έκπτωση 50% στο τέλος ταξινόμησης. Οι τιμές του νέου χατσμπακ μαζί με την έκπτωση (σε παρένθεση) είναι οι εξής:

  • CIVIC 5D HYBRID eCTV ELEGANCE – 41.500 ευρώ (2.250 ευρώ)
  • CIVIC 5D HYBRID eCTV SPORT – 43.500 ευρώ (2.400 ευρώ)
  • CIVIC 5D HYBRID eCTV ADVANCE – 47.700 ευρώ (2.600 ευρώ)

newsletter-graphic-carselectric.gr
Οι ειδήσεις μας κατευθείαν στο inbox σας!