Το νέο Honda Civic e:HEV στο Μιλάνο για την Εβδομάδα Mόδας

Το νέο Honda Civic e:HEV έκανε την εμφάνιση του στην Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο, σαγηνεύοντας το κοινό με την πληθωρική του παρουσία.

Το νέο Honda Civic e:HEV συγκέντρωσε τα βλέμματα των παρευρισκόμενών στην Έκθεση «Social Garden», του Vanity Fair. Και πιο συγκεκριμένα στο «Milan Design Week 2022».

Το πλήρως ανανεωμένο μοντέλο της ιαπωνικής εταιρείας έκανε την εμφάνισή του στο ιταλικό κοινό, με διαφορετική εμφάνιση τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό του. Ακόμη και οι διαστάσεις του, είναι εμφανώς μεγαλύτερες.

Κοινοπραξία Honda και Sony: Σκέψεις για αυτόνομη εταιρεία

Τα χαρακτηριστικά του Honda Civic e:HEV

Η σχεδίαση του Civic 11ης γενιάς έχει μια ανθρωποκεντρική προσέγγιση εντός και εκτός, ενώ το μακρύτερο μεταξόνιο, το πιο πλατύ μετατρόχιο και η χαμηλότερη γραμμή οροφής σχηματίζουν μια κουπέ σιλουέτα.

Το Honda Civic e:HEV έλαμψε στην Εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο

Οι μηχανικοί της εταιρείας έδωσαν έμφαση στην διάταξη εσωτερικού και εξωτερικού, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη άνεση και ευρυχωρία στους επιβάτες. Προσφέρει επίσης μεγαλύτερη ορατότητα και αίσθηση ελευθερίας χάρη στο χαμηλό, επίπεδο ταμπλό, τη θέση των εξωτερικών καθρεπτών, καθώς και τα μεγάλα παράθυρα.

Επιπλέον, χαρακτηριστική είναι η πίσω πόρτα από ρητίνη, με μειωμένο βάρος κατά 20% συγκριτικά με το προηγούμενο μοντέλο. Διαδραματίζοντας με αυτόν τον τρόπο, κρίσιμο ρόλο στην επίτευξη της πιο κομψής σχεδίασης.

Honda Prologue 2024: Πρόλογος για το κυρίως θέμα!

Πότε θα το δούμε στην Ευρώπη

Το Civic έκανε την παρθενική του εμφάνιση το 1972 ως ένα αυτοκίνητο για τους ανθρώπους του κόσμου. Αποτελώντας μάλιστα της βάση της αρχής της εξέλιξης «Man-Maximum, Machine-Minimum» της Honda.

Honda ZR-V: Ένα νέο SUV για την Ευρώπη

Το μεταξόνιο συμβάλλει στην νέα πιο αθλητική εκδοχή, τύπου κουπέ του νέου μοντέλου, καθώς είναι 35 χιλιοστά μακρύτερο από το προηγούμενο μοντέλο. Επίσης, σε αυτό βοηθάει και ο πίσω πρόβολός που είναι 20 χιλιοστά πιο κοντός, όπως και το μειωμένο συνολικό ύψος. Τέλος, η νέα γενιά του διαχρονικού μοντέλου φτάνει στην Ευρώπη από το φθινόπωρο του 2022.

newsletter-graphic-carselectric.gr
Οι ειδήσεις μας κατευθείαν στο inbox σας!