Αυτή είναι η καμπίνα επιβατών του νέου MG 3

Η MG αποκάλυψε μια φωτογραφία από το εσωτερικό του επερχόμενου MG 3 που θα κάνει το ντεμπούτο του στις 26 Φεβρουαρίου 2024 στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης.

Η MG αποκάλυψε μια φωτογραφία από το εσωτερικό του επερχόμενου MG 3 που θα κάνει το ντεμπούτο του στις 26 Φεβρουαρίου 2024 στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης.

Πλησιάζει η ημέρα που θα δούμε ολόκληρο το νέο MG. Εν τω μεταξύ η εταιρεία δημοσιοποίησε μια επίσημη πρώτη φωτογραφία του εσωτερικού της καμπίνας του. Και μοιάζει πολύ με το ηλεκτρικό MG 4.

Με βάση την εικόνα, το νέο MG 3 θα έχει ένα μεγάλο ψηφιακό πίνακα οργάνων και οθόνη infotainment που η MG λέει ότι θα προσφέρει «ευρεία επιλογή συνδεδεμένων υπηρεσιών». Και μάλλον ότι θα χρησιμοποιεί πιο πρόσφατο λογισμικό της μάρκας.

Υπάρχουν χειριστήρια για τον κλιματισμό και την ένταση του ήχου κάτω από την κεντρική οθόνη infotainment. Επίσης ίσως υπάρχει επιφάνεια ασύρματης φορτιστής τηλεφώνου, δύο ποτηροθήκες και ένας μικρός αποθηκευτικός χώρος εμπρός από τον επιλογέα ταχυτήτων. Ενώ πίσω του είναι μια κεντρική θήκη και το υποβραχιόνιο με επένδυση ίδια με των καθισμάτων. Τα καθίσματα έχουν επένδυση από δέρμα και ύφασμα με πορτοκαλί/κόκκινες ραφές. Στο MG 4 υπάρχει παρόμοιο σχέδιο καθισμάτων, αλλά έχει μπλε ή κόκκινες ραφές στα πιο ισχυρά μοντέλα. Στο πίσω κάθισμα οι επιβάτες έχουν υπάρχουν αεραγωγούς, και τσέπες στις πλάτες των εμπρός καθισμάτων.

Τί περιμένουμε από κινητήρες στο MG 3

Στην Ευρώπη, τον κινητήρα βενζίνης του MG 3 θα αντικαταστήσει ένα υβριδικό σύστημα κίνησης χωρίς ακόμα να γνωρίζουμε περισσότερα. Αλλά σύμφωνα με την MG «παρέχει έναν κορυφαίο στην κατηγορία συνδυασμό αποδοτικότητας και δυνατοτήτων με μηδενικές εκπομπές ρύπων». Στην Ταϊλάνδη υπάρχει ένα τετρακύλινδρο υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης στο crossover VS, που βασίζεται στο ZS. Αυτό το σύστημα συνδυάζει έναν τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα 1,5 λίτρων με ηλεκτροκινητήρα 70 kW και μπαταρία ιόντων λιθίου 2,1 kWh. Έτσι το υβριδικό crossover έχει συνδυασμένη ισχύ 174 ίππων με κατανάλωση καυσίμου έως και 5,8 λίτρα ανά 100 χλμ.

MG Motor και Arsenal θα είναι… συμπαίκτες τα επόμενα χρόνια

 

Πριν λίγες ημέρες το Αυστραλιανό site αυτοκινήτου CarExpert εξασφάλισε φωτογραφίες από το ανοιχτόχρωμο εσωτερικό του MG 3. Βέβαια δεν γνωρίζουμε αν αυτός ο χρωματισμός θα είναι διαθέσιμος μαζί με τον σκούρο της επίσημης φωτογραφίας από την MG.

Φαίνεται ότι το νέο MG 3 θα έχει αυτόνομο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης, αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας, υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας και παρακολούθηση πίεσης ελαστικών. Μένει να δούμε ολόκληρο το μοντέλο και φυσικά να μάθουμε την τιμή του, που θα αποκαλύψει αν θα είναι ανταγωνιστικό στην Ελληνική αγορά.

Πηγή: CarExpert

 

abb_img
spot_img