MG Motor και Arsenal θα είναι… συμπαίκτες τα επόμενα χρόνια

Arsenal και MG Motors ενώνουν τις δυνάμεις τους για τα επόμενα χρόνια, αποτελώντας τον Επίσημο Συνεργάτη Μετακινήσεων της ομάδας.

Δυο ιστορικές και εμβληματικές δυνάμεις της Βρετανίας, η MG Motor και η Arsenal συμφώνησαν για μια συνεργασία πολυετούς διάρκειας. Κατά τη διάρκεια αυτής, οι παίκτες και οι παίκτριες του club θα χρησιμοποιούν για τις μετακινήσεις τους αυτοκίνητα της γκάμας της.

Η βρετανικές MG Motor και η Arsenal μόλις ανακοίνωσαν μια συναρπαστική πολυετή συνεργασία. Ειδικότερα, βάσει αυτής η βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία θα γίνει ο Επίσημος Συνεργάτης Μετακινήσεων της ομάδας.

Ραντεβού με την MG στην «Αυτοκίνηση-Electromobility»

Το σήμα της MG στο γήπεδο της Arsenal 

Πιο συγκεκριμένα, η MG θα υποστηρίξει τις ανδρικές και γυναικείες ομάδες της Arsenal, γιορτάζοντας την 100η επέτειό της φέτος  Οι φίλοι της μάρκας θα έχουν την ευκαιρία να δουν το ένδοξο έμβλημα της βρετανικής MG στο Emirates Stadium και στο Meadow Park του Λονδίνου.

Επίσης, MG και Arsenal θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για τη δημιουργία ελκυστικού ψηφιακού περιεχόμενου για τα social media. Και όχι μόνο. Αυτό θα προσελκύει την παγκόσμια βάση υποστηρικτών του συλλόγου.

Η MG επιστρέφει στην Ελλάδα μέσω του Ομίλου Συγγελίδη!

Ο Guy Pigounakis, Εμπορικός Διευθυντής της MG Motor UK (MG Μεγάλης Βρετανίας), ανέφερε σχετικά:

«Η παρουσία μας στο πλευρό της Arsenal, στα εκατό χρόνια της Μάρκας μας, σηματοδοτεί ένα σημαντικό κεφάλαιο στην ιστορία της θρυλικής βρετανικής MG. Δεν υποστηρίζουμε απλώς έναν παγκοσμίου φήμης σύλλογο. Στοχεύουμε να προωθήσουμε το μέλλον του ποδοσφαίρου υπερασπίζοντας την ανάπτυξη του επαγγελματικού παιχνιδιού των γυναικών, δείχνουμε το πάθος μας για το καλύτερο και πολυπληθέστερο άθλημα στον κόσμο».

To MG Cyberster μας… ηλεκτρίζει με 544 ίππους!

Επιπλέον, η Juliet Slot, Εμπορική Διευθύντρια της Arsenal, δήλωσε:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε την ιστορική βρετανική MG στην οικογένεια των συνεργατών μας. Είναι μια μάρκα γνωστή για την ιστορία και την κληρονομιά της. Με τα μοντέλα της φέρνει στο προσκήνιο μια καινοτόμο νοοτροπία που απαντά απόλυτα με τις φιλοδοξίες του συλλόγου μας.

Στην εκατονταετηρίδα τους, είμαστε ενθουσιασμένοι που η MG μπορεί να γίνει μέρος του δικού μας μακροπρόθεσμου ταξιδιού εξέλιξης και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί της για να προωθήσουμε τη γκάμα κορυφαίων βιώσιμων ηλεκτρικών οχημάτων της».

MG Mulan: Ένας… «ηλεκτρικός» πολεμιστής!

Πάνω από 200.000 πωλήσεις στην Ευρώπη

Να σημειώσουμε πως το 2023, η MG πούλησε πάνω από 232.000 νέα αυτοκίνητα στην Ευρώπη. Μάλιστα, αποτελεί σταθερά μία από τις αγαπημένες μάρκες ηλεκτρικών οχημάτων της χώρας. Όταν ξεκινήσει η σεζόν 2024/25, το roadster MG Cyberster, το κορυφαίων επιδόσεων, θα παίξει ηγετικό ρόλο στη γκάμα της μάρκας. Αυτή περιλαμβάνει και πολλά ακόμα πλούσια σε ταλέντο και ικανότητες, μοντέλα υψηλής ποιότητας της MG.

Τέλος, στη γκάμα των μοντέλων υπάρχει και το αμιγώς ηλεκτρικό ΜG4. Μάλιστα, έχει κερδίσει περισσότερα από 30 βραβεία, από το 2022 που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά. Ακόμη, το MG4, για δύο σερί χρόνια, κατακτά το βραβείο για το Καλύτερο Μικρό Ηλεκτρικό Αυτοκίνητο από τα αναγνωρισμένα για την απήχησή τους ετήσια βραβεία του “What Car?”.

Πηγή: Δελτίο Τύπου

 

abb_img
spot_img