Αυτό είναι το N-VAN της Honda!

Το νέο μικρό αμιγώς ηλεκτρικό N-VAN της Honda ανήκει στην κατηγορία kei και εντυπωσιάζει με την προσιτή τιμή του.

Η Honda θα λανσάρει μία αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του N-VAN. Μάλιστα, το συγκεκριμένο μοντέλο ανήκει στην κατηγορία kei, όπως αποδεικνύουν και οι λιλιπούτειες διαστάσεις του.

Ουσιαστικά, ένας παράγοντας, ο οποίος θα καθορίσει την εμπορική επιτυχία του μοντέλου, είναι η προσιτή τιμή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο μικροσκοπικό ηλεκτρικό μοντέλο της Honda θα κοστίζει περίπου 7.000 ευρώ.

Επομένως, όλοι έχουν στρέψει το βλέμμα τους στην επίσημη παρουσίαση του N-VAN, η οποία θα αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για το μοντέλο.

Greenger CRF-E2: Ένα ηλεκτρικό Honda CRF για «ανήσυχα» παιδιά

Μία μικρή γεύση από το ηλεκτρικό Honda N-VAN

Η ηλεκτρική έκδοση του N-VAN της Honda αποτελεί την ιδανική πρόταση kei οχήματος για την κυκλοφορία σε ιαπωνικούς δρόμους. Μάλιστα, το μήκος του δεν ξεπερνά τα 3,4 μέτρα και το πλάτος του φτάνει τα 1,4 μέτρα. Ακόμη, το ύψος του μοντέλου φτάνει τα 1,9 μέτρα, ενώ το μεταξόνιο του έχει μήκος 2,25 μέτρα.

Παράλληλα, η αυτονομία του νέου μοντέλου θα αγγίζει τα 200 χιλιόμετρα. Αν και δεν έχει γίνει γνωστή η χωρητικότητα της μπαταρίας του, κατά πάσα πιθανότητα θα είναι πολύ κοντά στα 20 kWh. Μία αντίστοιχη μπαταρία φέρει και το Nissan Sakura, το οποίο ανήκει στην kei κατηγορία.

Επιπλέον, δεν έχουν γίνει γνωστές ούτε οι πληροφορίες για τον ηλεκτρικό κινητήρα του N-VAN. Ωστόσο, σύμφωνα με τους κανονισμούς της χώρας η ισχύς του δεν μπορεί να ξεπερνά τους 64 ίππους. Επομένως, η απόδοση του κινητήρα θα φτάσει το μέγιστο επιτρεπτό όριο, όπως συμβαίνει με τα υπόλοιπα kei ηλεκτρικά οχήματα.

Sony Honda Mobility: Ψυχαγωγία με… Playstation 5

Και σε επαγγελματική έκδοση

Η Honda θα λανσάρει το N-VAN όχι μόνο για ιδιώτες αλλά και για επαγγελματίες. Συγκεκριμένα, θα κυκλοφορήσει μία έκδοση, η οποία θα είναι ιδανική λύση για τους επαγγελματίες που ψάχνουν ένα μικρό όχημα.

Τέλος, το μεγάλο πλεονέκτημα του νέου μοντέλου θα είναι η τιμή του, η οποία θα φτάνει τα 7.000 ευρώ. Ουσιαστικά, το εν λόγω ποσό αποτελεί το μισό της τιμής των ανταγωνιστικών μοντέλων.

Editorial

newsletter-graphic-carselectric.gr
Για να μην χάνετε ούτε είδηση για την ηλεκτροκίνηση!