Αυτό είναι το υβριδικό με το οποίο μετακινείται ο Μακρόν

Μεταξύ των αναβαθμίσεων που φυσικά δεν διακρίνονται, είναι και η θωράκιση του αμαξώματος που εύλογα θεωρείται προαπαιτούμενο για τη συγκεκριμένη έκδοση.

Ένα υβριδικό SUV επέλεξε ο Γάλλος Πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν, για τις μετακινήσεις του, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο τη στήριξή και την πίστη του στην ηλεκτροκίνηση.

Συγκεκριμένα, η επιλογή του Μακρόν για το αυτοκίνητο της Γαλλικής Προεδρίας είναι το μεγαλύτερο SUV μοντέλο της γκάμας της DS Automobiles. Μία ειδικά διαμορφωμένη DS 7 Crossback με το γνωστό plug-in υβριδικό σύνολο E-TENSE με την απόδοση των 300 ίππων και την τετρακίνηση.

Εύλογα επιλέχθηκε το μεγαλύτερο SUV μοντέλο της γκάμας της DS Automobiles. Η έκδοση DS 7 Crossback Elysee, διαθέτει επιμηκυμένο μεταξόνιο –ειδικά για την περίσταση- κατά 20 εκατοστά, φτάνοντας σχεδόν τα τρία μέτρα, κάτι που οδήγησε στη συνολική αύξηση του μήκους του αυτοκινήτου στα 4,8 μέτρα.

Η επιμήκυνση του αμαξώματος της DS 7 Crossback αποτέλεσε αίτημα του ίδιου του Γάλλου Προέδρου, προκειμένου να έχει τον απαραίτητο χώρο για να εργάζεται με τη μεγαλύτερη δυνατή άνεση κατά τη διάρκεια των μετακινήσεών του με το Προεδρικό όχημα.

Τη θέση της πίσω σειράς καθισμάτων έχουν πάρει δύο ανεξάρτητα καθίσματα, τα οποία έχουν επενδυθεί με υψηλής ποιότητας δέρμα, ενώ στη διάθεση του Γάλλου Προέδρου υπάρχουν θύρες USB, επιφάνειες ασύρματης φόρτισης και υποδοχές για έγγραφα. Με τα νέα δεδομένα σε ότι έχει να κάνει με τις διαστάσεις της καμπίνας, ο χώρος για τα πόδια έχει διαμορφωθεί στα 54,5 εκατοστά.

Αναβαθμίσεις έχει δεχθεί και εξωτερικά το αμάξωμα του αυτοκινήτου που είναι φινιρισμένο σε απόχρωση Ink Blue, με τις πλέον εμφανείς να είναι οι μαύρες ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών και η κεραία στο πίσω μέρος της οροφής που φροντίζει για την απρόσκοπτη λειτουργία των συστημάτων της Προεδρικής επικοινωνίας.

Μεταξύ των αναβαθμίσεων που φυσικά δεν διακρίνονται, είναι και η θωράκιση του αμαξώματος που εύλογα θεωρείται προαπαιτούμενο για τη συγκεκριμένη έκδοση.

Ο Μακρόν υποδέχτηκε ο ίδιος το νέο του υβριδικό όχημα

Ο ίδιος ο Μακρόν υποδέχτηκε το νέο του υβριδικό όχημα για τις επίσημες μετακινήσεις του, στο Παλάτι των Ηλυσίων στο Παρίσι.

Για τον Γάλλο Πρόεδρο, δεν είναι η πρώτη φορά που για τις μετακινήσεις του επιλέγεται ένα μοντέλο της DS Automobiles κάτι που «προδίδει» την απόλυτη εμπιστοσύνη στα μοντέλα της Premium γαλλικής μάρκας.

Στο άμεσο παρελθόν είχε επιλεγεί και πάλι το κορυφαίο SUV από τη γκάμα της DS Automobiles.

Στην υπηρεσία της Γαλλικής Προεδρίας, έχουν βρεθεί πριν την DS 7 Crossback, η Citroen SM, η DS 5, καθώς και η χαρακτηριστική DS 19 σε ανοιχτή και κλειστή έκδοση αμαξώματος.

abb_img
spot_img