Αυτό το αξεσουάρ δεν πρέπει να λείπει από το αυτοκίνητό σας!

Υπάρχουν ορισμένα αξεσουάρ που σε καμία των περιπτώσεων δεν πρέπει να λείπουν από το αυτοκίνητό σας. Ένα εξ αυτών είναι εξαιρετικά σημαντικό!

Ακούστε το άρθρο

Και είναι εξαιρετικά σημαντικό γιατί θα σας λύσει τα χέρια σε μια δύσκολη περίσταση. Αλήθεια σκέφτεστε πιο δύσκολη κατάσταση από ένα κλαταρισμένο ελαστικό; Στο άρθρο μας θα αναφερθούμε φυσικά σε ένα kit επισκευής ελαστικού. Ένα kit που δεν απαιτεί την ανύψωση του τροχού με γρύλο, αλλά και δεν θέλει τρόμπα.

Που οφείλεται η μυρωδιά από τον κλιματισμό;

Γρήγορα και καθαρά

Το συγκεκριμένο kit επισκευής σε σπρέι επιδιορθώνει γρήγορα ένα σκασμένο ελαστικό χωρίς να λερωθεί ο οδηγός, με το όχημα να κινείται άμεσα. Όπως είναι απόλυτα λογικό σε κανέναν οδηγό δεν αρέσει η διαδικασία τοποθέτησης της ρεζέρβας. Πέρα από δύσκολη και επίπονη διαδικασία, είναι δυνητικά και επικίνδυνη, ειδικά αν το κλατάρισμα έχει γίνει σε κάποιο πολυσύχναστο δρόμο. Το σπρέι επισκευής ελαστικού αποτελεί μια απλή λύση, σφραγίζοντας το μικρό τρύπημα (από καρφιά ή βίδες). Με την εφαρμογή του σπρέι, φουσκώνει άμεσα το ελαστικά σε λίγα λεπτά. Έπειτα ο οδηγός μπορεί να συνεχίσει τη διαδρομή του για τη μέγιστη απόσταση των 150 χιλιομέτρων και με ταχύτητα που δεν θα ξεπεράσει τα 80 χλμ./ώρα. Και όλα αυτά με λογικό κόστος που ξεκινάει από 10 ευρώ.

Πρώτα φρένο ή συμπλέκτη στο φρενάρισμα;

Σύμφωνα με τους κατασκευαστές του εν λόγω kit, είναι φιλικό προς το περιβάλλον, αλλά και προς το χρήστη. Ακόμα και σε επαφή να έρθει με το δέρμα δεν κάνει ζημιά και φυσικά δεν λερώνει τα ρούχα. Το kit επισκευής είναι διαθέσιμο στα περισσότερα καταστήματα ανταλλακτικών και ελαστικών και φυσικά και σε eshops.

Ιδανική λύση για τα αυτοκίνητα που δεν έχουν ρεζέρβα

Όπως πολύ σωστά θα έχετε παρατηρήσει, τα περισσότερα νέα μοντέλα δεν έχουν κανονική ρεζέρβα. Στην καλύτερη των περιπτώσεων θα έχουν ρεζέρβα ανάγκης. Η πλειοψηφία διαθέτει kit επισκευής το οποίο στην πρώτη πρόκα που θα πατήσει ο οδηγός πρέπει να αντικατασταθεί. Επομένως ένα τέτοιο σπρέι αποτελεί ιδανική επιλογή για την αντικατάσταση του kit.

Ποια λάθη που κάνουν οι νέοι οδηγοί;

abb_img