Αυτοκίνηση Anytime 2022: Έρχεται από 14-22 Μαΐου!

Η έκθεση «Αυτοκίνηση Anytime 2022» επιστρέφει μετά από 2 χρόνια και από 14-22 Μαΐου θα βρίσκεται στο εκθεσιακό Metropolitan Expo.

Ακούστε το άρθρο

Η «Αυτοκίνηση Anytime 2022» επιστρέφει μετά από δύο χρόνια και ανοίγει τις πύλες της στις 14 Μαΐου 2022. Αυτή τη φορά στο ευρωπαϊκών προδιαγραφών εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo (στο Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος), σε ένα χώρο 50.000 τ.μ.

Η φετινή διοργάνωση έχει όλα τα στοιχεία που προ(σ)καλούν τους λάτρεις του αυτοκινήτου και τους υποψήφιους αγοραστές στα ενδότερα της. Οι αντιπροσωπείες συμμετέχουν με εντυπωσιακά περίπτερα και με πάνω από 150 νέα μοντέλα, μαζί με καινοτόμες τεχνολογίες.

Η ηλεκτροκίνηση στο επίκεντρο της έκθεσης «Αυτοκίνηση Anytime 2022»

Στη φετινή έκθεση τα ηλεκτρικά μοντέλα και τα οχήματα μικροκινητικότητας έχουν την τιμητική τους. Επιπλέον, οι απαντήσεις στα ερωτήματα των επισκεπτών σχετικά με την ηλεκτροκίνηση και τη μικροκινητικότητα (electromobility), έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί μια μεγάλη ημερίδα για την ηλεκτροκίνηση. Θα αφορά την εξέλιξη της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας για το μέλλον των αυτοκινήτων μηδενικών ρύπων, χωρίς κινητήρα εσωτερικής καύσης.

Διακεκριμένοι επιστήμονεςομιλητές, θα αναλύσουν τις θέσεις τους και τις απόψεις τους, ενώ θα παρουσιάσουν τις τελευταίες σχετικές έρευνες και μελέτες.

H έκθεση «Αυτοκίνηση Anytime 2022» είναι υπό την Αιγίδα των:

1. Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων

2. Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας

3. Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών

4. Υπουργείου Τουρισμού

5. Περιφέρειας Αττικής

6. Κ.Ε.Δ.Ε.

abb_img