Ανακαλύψτε το νέο C5 Aircross της Citroën

Το νέο Citroen C5 Aircross βασίζεται στην άνεση, της ευρυχωρία και της ευελιξία ενώ έχει γίνει πιο δυναμικό και πιο κομψό.

Ακούστε το άρθρο

Με περισσότερες από 260.000 πωλήσεις από το λανσάρισμά του στα τέλη του 2018, το Citroën C5 Aircross έχει αφήσει το στίγμα του. Για την ευρυχωρία, την πρακτικότητά και, πάνω απ’ όλα, την άνεσή του χάρη και στο ολοκληρωμένο πρόγραμμα Citroën Advanced Comfort®.

Το νέο C5 Aircross ήρθε με νέα σχεδιαστική ταυτότητα στο εμπρός μέρος, με τις καμπύλες να δίνουν τη θέση τους σε πιο “αιχμηρές” και “καθαρές” γραμμές.  Αυτά αποπνέουν περισσότερο δυναμισμό. Ωστόσο, χαρακτηριστικό της νέας ταυτότητας της μάρκας, είναι η υπογραφή LED των φώτων ημέρας σε σχήμα V.

Tο Citroen C5 Aircross Plug-In Hybrid με νέα σχεδίαση

Πιο συγκεκριμένα, κάτω από τη μάσκα, η νέα σχεδίαση του αεραγωγού στον προφυλακτήρα, κάνει το πλάτος
του μπροστινού μέρους να μοιάζει συνολικά μεγαλύτερο. Τονίζοντας φυσικά την επιβλητικότητα του συνόλου.

Η προστατευτική ποδιά στο κάτω μέρος, κάνει το μπροστινό μέρος πολύ πιο δυναμικό και τονίζει το συνολικό ύφος της ανώτερης ποιότητας. Κοιτώντας το αυτοκίνητο από το πλάι, η ξεχωρίζουν οι νέες ζάντες αλουμινίου PULSAR 18” , με τη διχρωμία και το διαμαντέ φινίρισμα. Το νέο Glossy Black χρώμα στα καλύμματα των καθρεπτών, είναι μέρος του βασικού εξοπλισμού όλης της γκάμας και ενισχύει την κομψότητα.

Tο νέο C5Aircross έχει μια νέα τρισδιάστατη φωτεινή υπογραφή LED και στο πίσω μέρος. Χωρίς αλλαγή μεγέθους, η μονάδα λάμπας είναι πλέον εξοπλισμένη με σκούρο κρύσταλλο,
τονίζοντας τις τρεις μονάδες φωτισμού LED που αποτελούν τη φωτεινή υπογραφή. Όπως και
στο εμπρός μέρος, η λεπτομέρεια στη σχεδίαση ενισχύει το βάθος στο 3D εφέ της φωτεινής υπογραφής.

Επιπλέον, το εσωτερικό, η νέα σχεδίαση της οθόνης αφής 10” και της κεντρικής κονσόλας, ενισχύουν τον ξεχωριστό χαρακτήρα της καμπίνας επιβατών.

Το νέο C5 Aircross είναι σημείο αναφοράς για την άνεση που προσφέρει
στους επιβάτες του. Προσφέροντας ανάρτηση και καθίσματα, αμφότερα εναρμονισμένα στις αρχές του προγράμματος Citroën Advanced Comfort®, ευρυχωρία και ευελιξία. Αλλά και τεχνολογίες υποστήριξης οδηγού. Όπως το Highway Driver Assist.

Η προσφορά ενός plug-in υβριδικού κινητήρα προσφέρει τα πλεονεκτήματα της ηλεκτρικής κίνησης. Για καθημερινές διαδρομές έως 55 χλμ μόνο με τη χρήση του ηλεκτροκινητήρα και της απεριόριστης αυτονομίας για μεγάλες διαδρομές με τον βενζινοκινητήρα, οι Plug-in Hybrid εκδόσεις του Νέου C5 Aircross “απογειώνουν” την πρακτικότητα, την ευκολία, αλλά και την άνεση.

Ο plug-in-υβριδικός κινητήρας επιτρέπει την αθόρυβη οδήγηση με πλήρη απουσία κραδασμών στην ηλεκτρική λειτουργία έως και τα 135 χλμ./ώρα. Προσφέροντας άμεσα διαθέσιμη ροπή, της τάξης των 320 Nm.

Τέλος με μηδενικές εκπομπές CO2 δίνει την ελευθερία πρόσβασης σε αστικές περιοχές όπου απαγορεύονται τα οχήματα με κινητήρα βενζίνης και πετρελαίου.

abb_img