Από 29.130 ευρώ το νέο Toyota C-HR στην Ελλάδα

Από την 1η Αυγούστου 2023, η Toyota στη χώρα μας δίνει την δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να παραγγείλουν online το νέο υβριδικό C-HR.

Ακούστε το άρθρο

Tο νέο Toyota C-HR ξεκίνησε την εμπορική του πορεία στην ελληνική αγορά, με την εκκίνηση των online κρατήσεων. Ειδικότερα, μέσω της νέας αυτής πλατφόρμας, οι ενδιαφερόμενοι είναι ένα βήμα ακόμα πιο κοντά στην απόκτηση του δικού τους C-HR. Έτσι, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, οι νέοι ιδιοκτήτες θα λάβουν άμεση προτεραιότητα στην παραλαβή του αυτοκινήτου τους.

Μετά την αποκάλυψη του νέου Toyota C-HR, η online κράτηση είναι σε θέση να καλύψει το μεγάλο ενδιαφέρον που παρουσίασε το κοινό. Μάλιστα, έως και τις 11 Σεπτεμβρίου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της μάρκας, να προχωρούν σε διαμόρφωση της έκδοσης που τους ενδιαφέρει. Όπως επίσης και σε επιλογή του Εξουσιοδοτημένου Εμπόρου που τους εξυπηρετεί, χωρίς κάποια χρέωση.

Το νέο Toyota C-HR είναι και… Plug-in Hybrid!

Το ολοκαίνουριο Toyota C-HR με πλούσιο εξοπλισμό

Το νέο Toyota C-HR είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά με τιμή εκκίνησης τα 29.130 ευρώ. Ειδικότερα, αυτή η τιμή αφορά την έκδοση C-ULT, η οποία προσφέρει υψηλό επίπεδο εξοπλισμού, ασύγκριτα αναβαθμισμένου έναντι της απερχόμενης γενιάς. Μάλιστα, ο εξοπλισμός του μοντέλου εστιάζει κυρίως στους τομείς της ασφάλειας, τεχνολογίας κινητήρων και πολυμέσων.

Toyota: Ετοιμάζει μπαταρίες με αυτονομία έως 1.500 χιλιόμετρα

Από την πρώτη έκδοση, περιλαμβάνει πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών και σύστημα πολυμέσων, με οθόνη αφής 8 ιντσών. Εκεί, ο χρήστης θα απολαύσει ένα πλήθος συνδεδεμένων και απομακρυσμένων υπηρεσιών. Όπως για παράδειγμα, το Cloud σύστημα πλοήγησης, καθώς και η ρύθμιση της θερμοκρασίας της καμπίνας από το smartphone.

Η Toyota ετοιμάζει «ηλεκτρική» επέλαση

Από 29.130 ευρώ το νέο Toyota C-HR στην Ελλάδα

Επιπλέον, διαθέσιμη είναι η ασύρματη σύνδεση στο Apple CarPlay, όπως και τα πλήρως LED φωτιστικά σώματα. Προφανώς, το CH-R εξοπλίζεται με την 5η γενιά Toyota Hybrid Electric. Όπως επίσης και με την 3η γενιά Toyota Safety Sense, με το σύστημα ανίχνευσης τυφλού σημείου (BSM).

Στην online πλατφόρμα είναι προς κράτηση οι εκδόσεις C-LUB, C-HIC, GR SPORT, PREMIERE EDITION και GR SPORT ULTIMATE EDITION, εξαιτίας της προτεραιότητας που έχει δοθεί στις παραγωγές στα εργοστάσια. Ωστόσο, οι πρώτες παραδόσεις αυτοκινήτων στους ιδιοκτήτες τους θα γίνουν πραγματικότητα στο τέλος τους έτους.

Από 29.130 ευρώ το νέο Toyota C-HR στην Ελλάδα

abb_img