Αποκαλύφθηκε το πρωτότυπο Hyundai NPX1

Η Hyundai αποκάλυψε το πρωτότυπο μοντέλο NXP1 στην έκθεση αυτοκινήτου του Τόκιο. Ή «IONIQ 5 N NXP1» όπως είναι το πλήρες όνομα του.

Η Hyundai αποκάλυψε το πρωτότυπο μοντέλο NXP1 στην έκθεση αυτοκινήτου του Τόκιο. Ή «IONIQ 5 N NXP1» όπως είναι το πλήρες όνομα του.

Τo NXP1 είναι εξοπλίζεται με πρωτότυπα σπορ εξαρτήματα του σπορ τμήματος της μάρκας, N Performance.

Η Hyundai θέλει να αλλάξει την εικόνα των ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Να πάψουμε να τα θεωρούμε βαρετά και να βελτιώσει την εμπειρία οδήγησης τους. Έτσι επιστράτευσε το γνωστό τμήμα οχημάτων υψηλών επιδόσεων με τα N Performance Parts.

Το οποίο από το 2019 αναπτύσσει εξαρτήματα που προκαλούν… μεγάλες συγκινήσεις. Αφού ακουμπά με το μαγικό του ραβδί οχήματα με κινητήρα εσωτερικής καύσης, όπως τα Elantra N, i30 N και i20 N, πέρασε και στα ηλεκτρικά. Έτσι η Hyundai N θα προσφέρει εξειδικευμένα σπορ εξαρτήματα για αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα N, συμπεριλαμβανομένου του IONIQ 5 N.

Αποκαλύφθηκε το πρωτότυπο Hyundai μοντέλο NPX1

Hyundai με αγωνιστικό αέρα

Το πρωτότυπο μοντέλο NPX1 έχει μια σειρά βελτιώσεων, ειδικά για μοντέλα N. Που θα είναι διαθέσιμες προς πώληση σύντομα. Διαθέτει μπροστινό splitter από ανθρακονήματα, μαρσπιέ, πίσω διαχύτη και αεροτομή, τροχούς ελαφρού κράματος με ανθρακονήματα, τακάκια φρένων υψηλής απόδοσης και χαμηλωμένες αναρτήσεις. Επίσης το εσωτερικό του πρωτότυπου μοντέλου έχει επενδύσεις Alcantara και αγωνιστικά καθίσματα τύπου μπάκετ.

Το τμήμα υψηλών επιδόσεων N Performance είναι γνωστό για την εμπλοκή του στα αγωνιστικά αυτοκίνητα της μάρκας.

To Hyundai Ioniq 5 N NPX1 στο Τόκιο

Αρχίζοντας από το IONIQ 5 N, η Hyundai N θα επεκτείνει τα προϊόντα N Performance Parts σε όλα τα μοντέλα N.

Ο Vice President του N Brand Management Group, κ. Joon Park, δήλωσε:

«Το 2024, η Hyundai Motor Company κάνει ακόμη ένα βήμα στην αγορά των εξαρτημάτων βελτίωσης των ηλεκτρικών (EV) οχημάτων υψηλών επιδόσεων. Κάτι που αποδεικνύεται με το πρωτότυπο μοντέλο «NPX1.

Δεν περιοριζόμαστε μόνο στα εξαρτήματα βελτιώσεων. Αναπτύσσουμε επίσης τη δυνατότητα προσαρμογής λογισμικού. Όπως η βαθμονόμηση ήχου και η ρύθμιση της ανάρτησης του οχήματος μέσω Over-the-Air αναβαθμίσεων. Που θα ανοίξουν μια εντελώς νέα κατηγορία εξατομίκευσης των ηλεκτρικών (EV) οχημάτων για ένα συναρπαστικό μέλλον στην κοινότητα των βελτιώσεων».

 

abb_img
spot_img