Αποκάλυψη για το Renault Clio Rally3 της Χαλκιάς Racing Team

Η Χαλκιάς Racing Team παρουσίασε το Renault Clio Rally3, με το οποίο θα συμμετέχει σε ελληνικούς αγώνες, καθώς και στο Ράλλυ Ακρόπολις.

Ακούστε το άρθρο

Ο Θέμης Χαλκιάς και η Χαλκιάς Racing Team αποκάλυψαν το νέο τους αγωνιστικό αυτοκίνητο. Ειδικότερα, μιλάμε για ένα ολοκαίνουργιο, εργοστασιακό Renault Clio προδιαγραφών Rally3. Μάλιστα, με αυτό θα συμμετάσχουν στους αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος Ράλλυ, του Κυπέλλου Χώματος, καθώς και στο Ράλλυ Ακρόπολις. Η παρουσίαση του αυτοκινήτου έλαβε χώρα σε ειδική εκδήλωση στο Blender Gallery, με καλεσμένους φίλους, συνεργάτες και δημοσιογράφους.

«Η χαρά μου είναι απερίγραπτη, καθώς θα έχω στα χέρια μου ένα εξαιρετικό αγωνιστικό αυτοκίνητο, το οποίο μετά από πολλά χρόνια προέρχεται από μία από τις φίρμες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε και επιχειρηματικά, καθώς η Renault Χαλκιάς αποτελεί επίσημο επισκευαστή της Renault στην Ελλάδα», δήλωσε ο Θέμης Χαλκιάς.

Το Renault Rafale… απογειώθηκε!

Επιπλέον, συμπλήρωσε:

«Στόχος μου είναι να οδηγήσουμε γρήγορα και όπως πάντα θεαματικά, να σημειώσουμε καλά αποτελέσματα στους αγώνες που θα συμμετάσχουμε. Και βεβαίως, να φτάσουμε στη ράμπα του τερματισμού στο επετειακό Ράλλυ Ακρόπολις. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εμπλεκόμενους, καθώς και τους χορηγούς μας που για αρκετά χρόνια στηρίζουν και προβάλλονται μέσω του αγωνιστικού μας προγράμματος. Ραντεβού στα βουνά».

Με Renault Clio Rally3 η Χαλκιάς Racing Team

Τα χαρακτηριστικά του Renault Clio Rally3 της Alpine Racing

Το Renault Clio Rally3 έχει την υπογραφή της Alpine Racing. Ωστόσο, σημαντική είναι η συμμετοχή της Alpine F1 Team σε σημεία όπως η πίσω αεροτομή. Επιπλέον, ο τετρακύλινδρος κινητήρας των 1,3 λίτρων, αποδίδει ισχύ 260 ίππων και ροπή που φτάνει τα 415 Nm.

Προφανώς, τη μετάδοση της κίνησης αναλαμβάνει ένα σειριακό κιβώτιο 6 σχέσεων σε όλους τους τροχούς, από την Sadev. Παράλληλα, οι αναρτήσεις φέρουν την υπογραφή της Bos. Ωστόσο, στις χωμάτινες συνθήκες γίνεται χρήση τροχών 15 ιντσών, με φρένα της PFC, διάστασης 294 χιλιοστών.

Test Drive || Renault Clio Hybrid E-Tech 140 PS: Υβριδική φινέτσα!

Με Renault Clio Rally3 η Χαλκιάς Racing Team

Την αγωνιστική προετοιμασία και συντήρηση του Clio Rally3 έχουν αναλάβει επιλεγμένοι μηχανικοί της Renault Χαλκιάς. Προφανώς, σημαντική θα είναι η βοήθεια που θα παρέχει η Alpine Racing. Στο δεξί bucket του Θέμη Χαλκιά θα είναι ο Νικόλαος-Αδάμ Κομνός. Πρόκειται για μία φετινή συνεργασία που ήδη μετρά 3 αγώνες με τα άλλα αγωνιστικά αυτοκίνητα της Χαλκιάς Racing Team. Ωστόσο, το αγωνιστικό ντεμπούτο του αυτοκινήτου θα γίνει στο Ράλλυ Φθιώτιδος, 1 και 2 Ιουλίου.

Renault Clio: Φύσηξε ισχυρός άνεμος ανανέωσης!

Χορηγοί και υποστηρικτές για ακόμα μία χρονιά είναι η Eldon’S. Μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες παραγωγής και εμπορίας πλήρους γκάμας συνθετικών και συμβατικών λιπαντικών. Επιπλέον, στον ίδιο ρόλο και η κορυφαία ασφαλιστική εταιρεία Euroins μαζί με το νέο πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκινήτου Auto Safe. Τέλος, σημαντική είναι η στήριξη που προσφέρει η Teoren Motors, επίσημος εισαγωγέας αυτοκινήτων Renault-Dacia στην Ελλάδα.

abb_img