Αποκλειστικό ταξίδι για ιδιοκτήτες Bentley και όχι μόνο

Η Bentley διοργανώνει για τρίτη χρονιά ένα πενθήμερο ταξίδι στο Ηνωμένο Βασίλειο. Μια ευκαιρία που δεν αφορά μόνο τους ιδιοκτήτες ενός αυτοκινήτου της μάρκας.

Η Bentley διοργανώνει για τρίτη χρονιά ένα πενθήμερο ταξίδι στο Ηνωμένο Βασίλειο. Μια ευκαιρία που δεν αφορά μόνο τους ιδιοκτήτες ενός αυτοκινήτου της μάρκας.

Ιδιοκτήτες και θαυμαστές των αυτοκινήτων της Bentley από όλο τον κόσμο ενώνονται και συμμετέχουν σε μια εξαιρετική εμπειρία. Ένα μοναδικό ταξίδι σε εκπληκτικές διαδρομές αλλά και στην τοπική γαστρονομία.

Αφήνουν πίσω το άγχος της καθημερινότητάς, απολαμβάνουν το πρόγραμμα που έχει επιμεληθεί για αυτούς η εταιρεία. Η διαδρομή για το 2024 έχει αφετηρία το σπίτι της Bentley Motors στο Crewe του Cheshire και τερματισμό στο Macallan Estate. Μια προστατευμένη περιοχή Speyside της Σκωτίας. Στο ενδιάμεσο περνά από τα εμβληματικά Peak District, Yorkshire Dales και Cairngorms.

Η Caren Jochner, Επικεφαλής Εμπειρίας της μάρκας εξηγεί: «Τα κορυφαία διαπιστευτήρια και η ποιότητα της Bentley ως κατασκευαστής πολυτελών αυτοκινήτων είναι γνωστά. Και πάντα ψάχνουμε τρόπους για να πάμε πέρα ​​από τον τομέα της αυτοκίνησης. Να δώσουμε στο κοινό μας ευκαιρίες να έρθει σε επαφή με την μάρκα και νέα μέρη. Η σειρά ταξιδιών «Extraordinary Journeys» είναι μόνο ένα κομμάτι αυτής της ιδέας. Που φέρνει το πάθος για ανακάλυψη σε μια περιπέτεια για νέους και παλαιότερους πελάτες μας.»

Bentley: Ένα αποκλειστικό ταξίδι για ιδιοκτήτες αυτοκινήτων της και όχι μόνο

Μια διαδρομή αισθήσεων και πολυτέλειας Bentley

Η φύση, η ιστορία, ο πολιτισμός, η ευεξία και η χαλάρωση αποτελούν μέρος του ταξιδιού. Ενώ εποχικά τοπικά προϊόντα θα σερβίρονται κατά τη διάρκεια του προγράμματος εμπειριών γαστρονομίας. Το πρόγραμμα διαρκεί πέντε ημέρες με γραφικές διαδρομές και έχει τέσσερις διανυκτερεύσεις σε μοναδικά πολυτελή ξενοδοχεία.

Εικονική οδήγηση της Bentley Bentayga EWB

Όσοι συμμετέχουν θα έχουν προσωπικές και αποκλειστικές εμπειρίες, που μόνο η Bentley μπορεί να προσφέρει. Όπως ένα δείπνο μέσα στο εργοστάσιο της μάρκας. Η Bentley θα παραχωρήσει αυτοκίνητα σε όσους δεν έχουν στην κατοχή τους μια Bentley. Και σε αυτούς που θέλουν να δούν ένα διαφορετικό μοντέλο από το δικό τους.

Τέλος οι ενδιαφερόμενοι θα επιλέξουν μεταξύ δυο ημερομηνιών: 19 έως τις 23 Αυγούστου ή 2 έως τις 6 Σεπτεμβρίου 2024. Όμως οι θέσεις είναι λίγες, με μόλις πέντε ζευγάρια σε κάθε ομάδα. Ενώ το κόστος είναι περίπου 17.500 ευρώ ανά άτομο.

 

 

abb_img
spot_img