Οδηγήστε εικονικά την Bentley Bentayga EWB

Η νέα εφαρμογή επαυξημένης πραγματικότητας Bentayga EWB AR Visualiser, προσφέρει μία μοναδική ψηφιακή εμπειρία στους φίλους της Bentley.

Ακούστε το άρθρο

Οι ιδιοκτήτες της Bentley και οι φίλοι της αυτοκίνησης έχουν πλέον τη δυνατότητα να εξερευνήσουν ψηφιακά την Bentayga Extended Wheelbase (EWB). Μάλιστα, μπορούν να πραγματοποιήσουν μία εικονική οδήγηση σε μία πραγματική τοποθεσία της επιλογής τους. Επιπλέον, μπορούν απλά να δουν την εικόνα του πολυτελούς μοντέλου όταν παρκάρει στον δρόμο του σπιτιού τους.

Η Bentley δημιούργησε μία εφαρμογή επαυξημένης πραγματικότητας για να παρουσιάσει ένα από τα πιο εντυπωσιακά και πολυτελή SUV στον κόσμο. Οι εξωτερικές βαφές, το χρώμα του δέρματος και το στυλ καμπίνας μπορούν να αλλάξουν. Έτσι, μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας Bentayga EWB, την οποία μπορείτε να παραγγείλετε προσωπικά.

Το νέο σύμβολο της Bentley είναι έργο τέχνης

Οδηγήστε εικονικά την Bentley Bentayga EWB

Τα διαθέσιμα πακέτα της Bentley Bentayga EWB

Εάν δεν μπορείτε να επιλέξετε, διαθέσιμα είναι δύο προκαθορισμένα πακέτα τα οποία αντιπροσωπεύουν τα χαρακτηριστικά της Bentayga EWB. Αρχικά, η βρετανική πολυτελής φίρμα δίνει την επιλογή του πακέτου Luxury. Αυτό προσφέρει Rose Gold χρώμα αμαξώματος και εσωτερικό το οποίο έχει επένδυση πολυτελούς δέρματος Porpoise.

Αντίθετα, το πακέτο Performance έχει αμάξωμα σε Grey Violet απόχρωση με δέρμα Damson, σε συνδυασμό με ραφές που κάνουν αντίθεση. Και οι δύο διαμορφώσεις είναι διαθέσιμες και στην έκδοση Azure, μαζί με το Rear Seat Entertainment, το Bentley Diamond Illumination και το νέο πολυτελή διάκοσμο με καπιτονέ ραφή σε όλη την καμπίνα. Το πακέτο Performance προσφέρει επίσης και τον πιο μοντέρνο διάκοσμο Blackline.

Η Bentley Bentayga και σε έκδοση Odyssean

Με δυνατότητα test drive επαυξημένης πραγματικότητας

Η εφαρμογή χρησιμοποιεί τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες επαυξημένης πραγματικότητας και είναι από τις πιο προηγμένες στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας. Μάλιστα, εκτός από την επιλογή πολλαπλών προδιαγραφών και στοιχείων εξοπλισμού, οι χρήστες έχουν και επιπλέον επιλογές.

Για παράδειγμα, μπορούν να αλλάξουν το μέγεθος του αυτοκινήτου, να το προβάλουν σε ένα τραπέζι ή να το μεγεθύνουν. Επιπλέον, μπορούν να πάρουν την Bentayga EWB για ένα test drive επαυξημένης πραγματικότητας, σε προβολή τρίτου προσώπου.

Η Bentley Bacalar δίνει έμπνευση σε αεροσκάφη!

Η εφαρμογή Bentayga EWB AR Visualiser παρέχει επίσης άμεση πρόσβαση στο configurator της Bentley. Από εκεί, ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει έως και πάνω από 24 δισεκατομμύρια διαφορετικούς συνδυασμούς εκδόσεων της Bentayga.

Επίσης, η επίσημη ιστοσελίδα της Bentley παρέχει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το νέο περιεχόμενο και τα χαρακτηριστικά της Bentayga EWB. Τέλος, η εφαρμογή Bentayga EWB AR Visualiser είναι διαθέσιμη στο Google Play Store και στο Apple App Store.

abb_img