Η νέα BMW i7 «ποζάρει» στον φακό του Nick Knight

Ο Βρετανός φωτογράφος μόδας, Nick Knight, φωτογράφισε τη νέα BMW i7 στο πλαίσιο της νέας καμπάνιας «Forwardism».

Η γερμανική φίρμα παρουσίασε τη νέα BMW i7 στα μέσα Απριλίου. Τη φωτογράφιση, μάλιστα, για την καμπάνια προώθησης της ανέλαβε ο φωτογράφος μόδας, Nick Knight. Επιπλέον, το όνομα της καμπάνιας είναι «Forwardism» και συμβολίζει τη χαρά του να βλέπεις και να αισθάνεσαι το μέλλον, πριν καν δημιουργηθεί.

Ακόμη, οι φωτογραφίες και τα βίντεο της νέας BMW i7 εισάγουν το κοινό σε έναν πολύχρωμο κόσμο νέων δυνατοτήτων και συναισθημάτων. Δίνουν, μάλιστα, την αίσθηση ότι κάποιος τα ζωγράφισε με φως.

BMW: Στο «κόκκινο χαλί» του Φεστιβάλ των Καννών!

Ποιος είναι ο Nick Knight

Ο Nick Knight είναι Βρετανός φωτογράφος μόδας. Αρκετοί τον χαρακτηρίζουν ως έναν από τους πιο οραματιστές και επιδραστικούς φωτογράφους της εποχής μας. Μέσα από τη δουλειά του προχωρά σε μια εξερεύνηση των καλλιτεχνικών και τεχνικών του ορίων, χωρίς να υπακούει στις κλασικές συμβάσεις.

Επιπλέον, συνδυάζει τις τελευταίες τεχνολογίες με την κλασική φωτογραφία. Ουσιαστικά, ξεπερνά τις συμβατικές έννοιες της ομορφιάς και θίγει αμφιλεγόμενα κοινωνικά ζητήματα. Τέλος, πολλά έργα του ισορροπούν μεταξύ αλήθειας και ψευδαίσθησης.

BMW Allo Van: Ένας «παράδεισος» για τους gamers!

Σχετικά με το «Forwardism», ο Nick Knight δήλωσε:

«Μου αρέσει η ιδέα ότι το Forwardism αφορά την κίνηση προς το μέλλον και όχι την αναφορά στο παρελθόν. Για εμένα, αυτός είναι ο μόνος τρόπος με τον οποίο μπορώ να εκφραστώ πραγματικά και να θέσω προκλητικούς στόχους. Για αυτό, λοιπόν, αποφάσισα να αντιστρέψω τα χρώματα για αυτές τις φωτογραφίες και να δουλέψω σε έναν διαφορετικό χρωματικό χώρο.

BMW: Διαδικτυακό το 25% των πωλήσεων έως το 2025

Επιπλέον, ο εν λόγω χώρος εκφράζει την ιδέα: Αυτό είναι καινούργιο, αυτό είναι κάτι που δεν έχετε ξαναδεί. Αυτό ήταν, επομένως, το σημείο εκκίνησης για αυτό το έργο, να ενθαρρύνω τους ανθρώπους να σκεφτούν μπροστά. Ήταν ιδιαίτερα σημαντικό για μένα να δείχνει διαφορετικό από οτιδήποτε έχετε δει στο παρελθόν».

BMW iX1: Αποστολή εξετελέσθη στον πάγο!

Η BMW i7 «ποζάρει» στον φακό του Nick Knight

Ο Jens Thiemer, Vice President Customer & Brand της BMW AG, δήλωσε:

«Η BMW i7 είναι η μηχανολογία στο υψηλότερο επίπεδό της. Επομένως, ήταν φιλοδοξία μας να φωτογραφήσει το αυτοκίνητο ένας διεθνώς αναγνωρισμένος καλλιτέχνης και να το σκηνοθετήσει ως έργο τέχνης. Ποτέ άλλοτε δεν έχει σκηνοθετήσει κανείς μια BMW με τόσο καλλιτεχνικό και προοδευτικό τρόπο».

 

Editorial

newsletter-graphic-carselectric.gr
Οι ειδήσεις μας κατευθείαν στο inbox σας!