Δείτε όλες τις ενημερώσεις της νέας έκδοσης της εφαρμογής της Tesla για κινητά 

Την στιγμή που οι διαβόητες λίστες αναμονής για την απόκτηση ενός Tesla συνεχώς μεγαλώνουν και ενώ κάποιος θα πρέπει να θεωρεί τον εαυτό του τυχερό αν παραγγείλει σήμερα ένα Tesla και καταφέρει να το παραλάβει μέσα στη χρόνια… η Tesla κυκλοφορεί τη νέα, ανανεωμένη έκδοσή της για κινητά.

Διαβάστε επίσης: Η λίστα αναμονής για την απόκτηση ενός Tesla διαρκώς αυξάνεται

Η Tesla μόλις κυκλοφόρησε την έκδοση 4 της εφαρμογής της για κινητά η οποία διαθέτει ορισμένες σημαντικές ανανεώσεις και βελτιώσεις που αφορούν στην εμπειρία του χρήστη καθώς και αρκετές νέες δυνατότητες.

Mία από τις μεγαλύτερες ενημερώσεις που η Tesla έχει κάνει μέχρι σήμερα

tesla app

Η εφαρμογή της Tesla για κινητά αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα που διαθέτει η αυτοκινητοβιομηχανία. Είναι άλλωστε γεγονός ότι κάτοχοι διαχειρίζονται ένα μεγάλο μέρος της εμπειρίας της ιδιοκτησίας τους μέσω της συγκεκριμένης εφαρμογής.

Η εφαρμογή χρησιμεύει ως κλειδί για να ξεκλειδώσει κανείς ένα όχημα της Tesla, να διαχειριστεί την θερμοκρασία στο εσωτερικό του αυτοκινήτου και πολλά ακόμα.

Τα τελευταία χρόνια, η αυτοκινητοβιομηχανία έχει δώσει έμφαση στην εμπειρία του χρήστη και έτσι η εφαρμογή διευκολύνει πραγματικά την αλληλεπίδραση του με τα συστήματα και τις λειτουργίες που εμπεριέχονται στα οχήματα της Tesla.

Η Tesla κυκλοφόρησε την πιο πρόσφατη έκδοση (4.0) της εφαρμογής της για κινητά και ουσιαστικά έχουμε να κάνουμε με μία από τις μεγαλύτερες ενημερώσεις μέχρι σήμερα.

Περιλαμβάνει μια πλήρη ανανέωση UI που δίνει στην εφαρμογή μια νέα εμφάνιση και μια πιο βελτιωμένη εμπειρία ειδικά για τους χρήστες που κατέχουν πολλαπλά προϊόντα Tesla, είτε πρόκειται για αυτοκίνητα είτε για ενεργειακά προϊόντα.

Τα νέα χαρακτηριστικά που διαθέτει η ανανεωμένη εφαρμογής της Tesla 

tesla app

Τα κύρια νέα χαρακτηριστικά που διαθέτει η ανανεωμένη εφαρμογή της Tesla για κινητά περιλαμβάνουν:

  • Ανανεωμένη αρχική σελίδα οχήματος και ενέργειας
  • Βελτιωμένη εμπειρία Summon
  • Ενισχυμένη υποστήριξη κλειδιού τηλεφώνου
  • Αποστολή εντολών στο όχημα αμέσως μετά το άνοιγμα της εφαρμογής
  • Χρήση του Go Off-Grid για απρόσκοπτη αποσύνδεση από το σπίτι του χρήστη
  • Αγορά από τον κατάλογο της Tesla και διαχείριση των παραγγελιών του χρήστη (διατίθεται σε επιλεγμένες χώρες)
  • Εμφάνιση ιστορικού φόρτισης και δυνατότητα πληρωμής εκκρεμών υπολοίπων φόρτισης ή άλλων υπηρεσιών (διαθέσιμο επίσης σε επιλεγμένες χώρες)

Διαβάστε επίσης: Ξεκινούν οι παραδόσεις του Tesla Model Υ στην Ευρώπη

Η κίνηση της Tesla να βελτιώσει την εμπειρία φόρτισης έρχεται επίσης μέσω της εφαρμογής καθώς η αυτοκινητοβιομηχανία πρόκειται να ανοίξει το δίκτυο με Superchargers της σε οχήματα άλλων εταιρειών.

Editorial

newsletter-graphic-carselectric.gr
Οι ειδήσεις μας κατευθείαν στο inbox σας!