Πόσο… μετά θα έρθει η «αποκάλυψη» του Cybertruck της Tesla;

Το Cybertruck της Tesla αναμένεται να τεθεί σε παραγωγή μέσα στο έτος 2022.

Προς μια κάποια… ευπρόσδεκτη ανακούφιση για τους λάτρεις της Tesla, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Elon Musk έδωσε ένα χρονοδιάγραμμα σχετικά με μια ενημέρωση για το Cybertruck και υποσχέθηκε ότι η τεχνολογία του εν λόγω του pickup θα είναι απλά… μη συγκρίσιμη με οτιδήποτε έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Στο παρελθόν, η Tesla έχει καθυστερήσει την παραγωγή του Cybertruck ξανά και ξανά. Σύμφωνα ωστόσο με τις τρέχουσες εκτιμήσεις η κυκλοφορία του Cybertruck έχει συνδεθεί με το έτος 2022.

Τα επόμενα βήματα αναφορικά με το Cybertruck έχουν συνδεθεί με το έτος 2022

Το Cybertruck που παρουσιάστηκε το 2019 είναι το αυτοκίνητο της Tesla με την πιο ανατρεπτική εμφάνιση στην αγορά ηλεκτρικών οχημάτων.

Με εμφάνιση εντελώς διαφορετική από τα υπόλοιπα οχήματα της Tesla σε στυλ σεντάν, το Cybertruck έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού που αρνείται να το σβήσει από την μνήμη του..

Ένας μακρύς κατάλογος κρατήσεων, ο οποίος σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις περιέχει 1,2 εκατομμύρια παραγγελίες για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, συντελεί στο γεγονός ότι το Cybertruck έχει εντυπωσιακές επιδόσεις…στην αγορά πριν ακόμη ξεκινήσει, έστω, η παραγωγή του.

Στην πραγματικότητα πέρα από τις πληροφορίες για τον αριθμό των κινητήρων που θα τροφοδοτούν το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, ελάχιστα έχουν αποκαλυφθεί μέχρι στιγμής.

Όταν ο Elon Musk ήταν απασχολημένος συζητώντας τα οφέλη που μπορεί να έχει… ή να μην έχει ένα τιμόνι κατά την οδήγηση απάντησε επίσης σε έναν χρήστη του Twitter: «Το Cybertruck θα φτάσει από ένα μετα-αποκαλυπτικό μέλλον και θα μεταφέρει αυτή την τεχνολογία στο τώρα».

Ωστόσο, ένας άλλος χρήστης ρώτησε τον Elon Musk αν πρόκειται να γίνει ενημέρωση για το Cybertruck, καθώς έχουν περάσει ήδη δύο χρόνια από την αποκάλυψη του αυτοκινήτου.

Η ιστορία… του Tesla Cybertruck – 1,2 εκ. προ παραγγελίες χωρίς ημερομηνία παραγωγής

Ο Elon Musk έσπευσε να δικαιολογηθεί αναφέροντας για μία ακόμη φορά τον «εφιάλτη της εφοδιαστικής αλυσίδας» για τον οποίο έχει μιλήσει συχνά, που υπάρχει ακόμη, παρέχοντας επίσης κάποια ελπίδα στους λάτρεις του Cybertruck.

Τον Ιούλιο, ο Elon Musk είχε πει στους επενδυτές ότι δεν θα παρευρεθεί σε όλες τις παρουσιάσεις για τα κέρδη της εταιρείας και απουσίαζε σε αυτό που πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο.

 Τιτανομαχία: Ford F-150 Lightning Vs Tesla Cybertruck

Δεδομένου ότι μια ενημέρωση για το Cybertruck αποτελεί ένα εξαιρετικά σημαντικό γεγονός στην ιστορία της εταιρείας, ο Elon Musk είναι πιθανό να επιστρέψει για να απαντήσει στις  ερωτήσεις.

Editorial

newsletter-graphic-carselectric.gr
Οι ειδήσεις μας κατευθείαν στο inbox σας!