Διαθέσιμο για παραγγελίες το νέο Jeep Avenger e-Hybrid

Την διαθεσιμότητα για παραγγελίες του νέου Jeep Avenger e-Hybrid και μια νέα έκδοση εξοπλισμού ανακοίνωσε η Ελληνική αντιπροσωπεία.

Την διαθεσιμότητα για παραγγελίες του νέου Jeep Avenger e-Hybrid με αυτόματο κιβώτιο και μια νέα έκδοση εξοπλισμού για τον κινητήρα βενζίνης ανακοίνωσε η Ελληνική αντιπροσωπεία.

Δύο σημαντικές προσθήκες απέκτησε η γκάμα του Jeep Avenger. Η μια αφορά στο επίπεδο εξοπλισμού Longitude σε συνδυασμό με τον 1.2Τ κινητήρα βενζίνης, ο οποίος αποδίδει 100 ίππους και συνεργάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων. Η τιμή της νέας έκδοσης είναι €23.990.

Η δεύτερη προσθήκη για τον κάτοχο του τίτλου «Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2023» έχει να κάνει με την έκδοση e-Hybrid. Που έχει 48V ήπια υβριδικό σύστημα και στάνταρ αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη με δυνατότητα χειροκίνητης λειτουργίας. Τα δύο αυτά στοιχεία εξασφαλίζουν από την οδηγική εμπειρία ενός full υβριδικού συστήματος μαζί με fun to drive χαρακτήρα. Σε τιμή που αρχίζει από τις €26.490.

Επίπεδα εξοπλισμού Avenger

Η γκάμα των εκδόσεων περιλαμβάνει τα επίπεδα εξοπλισμού Longitude, Altitude και Summit. Ακόμα και στο εισαγωγικό Longitude ο εξοπλισμός έχει πολλά στοιχεία για εύκολη, άνετη και ασφαλή καθημερινότητα. Όπως οθόνη αφής 10,25” για το infotainment, υπηρεσίες Uconnect και ψηφιακό πίνακα οργάνων 7”. Ακόμα πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, cruise control, ζάντες αλουμινίου 16”, διατήρηση της λωρίδας κίνησης και αυτόνομο φρενάρισμα. Καθώς επίσης και αναγνώριση των οδικών σημάτων, αλλά και Selec-Terrain και Hill Descent Control, για τις διαδρομές εκτός ασφάλτου.

Η Altitude προσθέτει μεταξύ άλλων 17άρες ζάντες, τιμόνι με επένδυση από οικολογικό δέρμα, αυτόματο κλιματισμό και πίνακα οργάνων 10,25”. Ενώ η κορυφαία Summit 18άρες ζάντες αλουμινίου, Full LED εμπρός φώτα, είσοδο και εκκίνηση χωρίς κλειδί. Ενώ ακόμα έχει επαγωγική φόρτιση, handsfree πόρτα χώρου αποσκευών, αυτόνομη οδήγηση επιπέδου 2, κάμερα οπισθοπορείας με drone view, αισθητήρες παρκαρίσματος 360ο και παρακολούθηση τυφλού σημείου.

Υπάρχουν επίσης πολλά πακέτα προαιρετικού εξοπλισμού που αναβαθμίζουν περαιτέρω το στιλ, την πολυτέλεια και την ψυχαγωγία. Φέρνοντας το Avenger στα μέτρα του κάθε πελάτη. Πλέον όλα τα Jeep Avenger διατίθεται και με ανοιγόμενη ηλιοροφή. Με συνολικό εμβαδό 0,9 m2 εκ των οποίων τα 0,2 m2 ανοίγουν.

Το Avenger e-Hybrid

Για το Avenger το λογότυπο e-Hybrid κρύβει από πίσω του ένα ήπιο υβριδικό σύστημα 48V με πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Χάρη στον ηλεκτροκινητήρα των 21 kW μπορεί να διανύσει αμιγώς ηλεκτρικά, με ταχύτητα έως 30 χλμ./ώρα απόσταση έως 1 χλμ.

Με τους 100 ίππους και τα 205 Nm το νέο Avenger e-Hybrid ολοκληρώνει την επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε 10,9” και έχει μέγιστη ταχύτητα 184 km/h. Ενώ καταναλώνει κατά μέσο όρο 4,9-5,1 λίτρα/100 χλμ. σύμφωνα με το πρότυπο WLTP και εκπέμπει 111-114 γρ./χλμ CO2. Επομένως δεν επιβαρύνεται από τέλη κυκλοφορίας και μπορεί να κυκλοφορεί καθημερινά στο δακτύλιο. Να σημειωθεί και ότι υπάρχει δυνατότητα έλξης ρυμουλκούμενου έως 1.100 kg -με φρένα, βάρος που για την έκδοση βενζίνης φτάνει τα 1.200 kg.

Test Drive | | Jeep Avenger: Γεμάτο Πρωτιές

Οι τιμές για την αμιγώς ηλεκτρική γκάμα αρχίζουν από €30.700 για την έκδοση Longitude  με την κρατική επιδότηση. Ενώ η μπαταρία έχει εγγύηση 8 ετών και τα μηχανικά μέρη κάλυψη για 4 χρόνια ή 160.000 χλμ, όπως σε όλα τα Avenger.

Πηγή: Δελτίο Τύπου

abb_img
spot_img