Δοκιμάζουμε την επιβλητική Mercedes-Benz GLE Coupe 350 d

Η ισχυρή και πανέμορφη Mercedes GLE 350 d Coupe, αποδίδει 272 ίππους και είναι διαθέσιμη με πλήρη εξοπλισμό.

Το όνομα της Mercedes-Benz είναι συνυφασμένο με την πολυτέλεια και σαφέστατα η GLE Coupe δεν ξεφεύγει από τον εν λόγω κανόνα. Μάλιστα, ξεχωρίζει και για το καλλίπυγο παρουσιαστικό της, το οποίο κάνει τους πάντες να γυρίσουν το κεφάλι για να την κοιτάξουν.

Αρχικά, η Mercedes-Benz GLE Coupe είναι από τα αυτοκίνητα που δεν βαριέσαι να τα παρατηρείς. Το εμπρόσθιο μέρος σε «ψαρώνει» άγρια, συναίσθημα που θα σε κατακλύζει όσο το βλέμμα πάει προς τα πίσω. Εκεί η GLE δικαιώνει τον χαρακτηρισμό Coupe, χάρη στον τρόπο που χαμηλώνει η γραμμή της οροφής. Τέλος, για τους λάτρεις των αριθμών, το μήκος αγγίζει τα 4,94 μέτρα και το πλάτος φτάνει τα σχεδόν 2 μέτρα.

Αυτή είναι η νέα Mercedes-Benz GLC!

Δοκιμάζουμε την επιβλητική Mercedes-Benz GLE Coupe 350 d

Full Digital και πολυτελές το εσωτερικό της GLE Coupe

Το εσωτερικό της GLE Coupe είναι στα γνωστά πρότυπα της Mercedes-Benz, με έντονο ψηφιακό χαρακτήρα. Συναρπαστικές είναι οι 2 ψηφιακές οθόνες 12,3 ιντσών, οι οποίες φιλοξενούν το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας MBUX μαζί με τον πίνακα οργάνων.

Επιπλέον, οι επιβάτες νιώθουν σαν να είναι στο σαλόνι του σπιτιού τους ή σαν 5άστερο ξενοδοχείο με σήμα το… αστέρι. Ο χώρος των αποσκευών φτάνει τα 655 λίτρα, έχει απόλυτα κανονικό σχήμα και τα πίσω καθίσματα που πέφτουν χωριστά σε αναλογία 40:20:40.

Δοκιμάζουμε την επιβλητική Mercedes-Benz GLE Coupe 350 d

Δύναμη παντού και πάντα!

Η θηριώδης Mercedes-Benz GLC Coupe παίρνει κίνηση από τον 3λιτρο turbodiesel κινητήρα, που αποδίδει 272 ίππους και 600 Nm. Tα πρώτα 100 χλμ./ώρα είναι υπόθεση 6,6 δευτερολέπτων, με το κοντέρ να… τερματίζει στα 226 χλμ./ώρα. Το αυτόματο 9τάχυτο κιβώτιο εξασφαλίζει τη μετάδοση της κίνησης. Η δύναμη περνάει και στους 4 τροχούς ανάλογα με τις συνθήκες, χάρη στην ηλεκτρονικά ελεγχόμενη τετρακίνηση 4ΜΑΤΙC.

Fortune: Η Mercedes-Benz Ελλάς παραμένει αξιοθαύμαστη

Δοκιμάζουμε την επιβλητική Mercedes-Benz GLE Coupe 350 d

Ισοπεδωτική σε κάθε διαδρομή η Mercedes-Benz GLE Coupe

Η Mercedes-Benz GLE Coupe ξεχωρίζει με την επιβλητική της παρουσία στον δρόμο, με την ανάρτηση να «απορροφά» κάθε ανωμαλία του οδοστρώματος. Η σταθερότητα της, ακόμη και στις υψηλές ταχύτητες είναι συγκλονιστική όπως και η ποιότητα κύλισης στην αερανάρτηση ΑIRMATIC.

Αυτή, ρυθμίζει μέσω αισθητήρων την απόσβεση ανάλογα με τις συνθήκες. Επιπλέον, παρέχει και τη δυνατότητα χειροκίνητης ή αυτόματης ρύθμισης του ύψους από το έδαφος. Στις στροφές, η GLE Coupe κρατάει εξαιρετικά με την οδική της συμπεριφορά να είναι ουδέτερη.

Η Mercedes-Benz διαμόρφωσε την αυτοκίνηση!

Σαγηνευτική επιλογή η Mercedes-Benz GLE Coupe

Προφανώς, το γερμανικό μοντέλο είναι μία ακριβή επιλογή, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι αξίζει κάθε ευρώ. Σαγηνευτική, πολυτελής και τεχνολογικά προηγμένη, η Mercedes-Benz GLE 350 d 4MATIC Coupe είναι μία μοναδική επιλογή για όσους θέλουν να ξεχωρίζουν στο πέρασμά τους.

Editorial