Δρομέας κοντράρεται με ένα Tesla Model 3!

Με ένα Tesla Model 3 ανταγωνίστηκε ο δρομέας Robbie Balenger και τρέχοντας για 77 ώρες ξεπέρασε ακόμη και τον εαυτό του.

Στο Όστιν του Τέξας έλαβε χώρα ένας αγώνας δρόμου μεταξύ του δρομέα Robbie Balenger και ενός Tesla Model 3. Ο αγώνας έλαβε χώρα το διάστημα από 11 έως 14 Απριλίου. Το αμιγώς ηλεκτρικό όχημα διένυσε 390 χιλιόμετρα με μία μόνο πλήρη φόρτιση εντός 72 ωρών. Την ίδια, λοιπόν, απόσταση ολοκλήρωσε και ο Balenger μέσα σε 77 ώρες.

Ανάκληση για το Tesla Model X λόγω αερόσακων

Οι πρώτες ώρες

Ο αγώνας για το Tesla Model 3 και τον δρομέα ξεκίνησε περίπου 400 χιλιόμετρα έξω από το Όστιν του Τέξας. Ο Balenger, μάλιστα, κατά τις πρώτες 24 ώρες του Challenge κάλυψε 160 χιλιόμετρα. Την επόμενη, όμως, μέρα μείωσε το ρυθμό του λόγω ενός τραυματισμού. Χαρακτηριστικό της έντασης του αγώνα ήταν η απώλεια 500 θερμίδων ανά ώρα από το Balenger.

Δρομέας τα έβαλε με ένα Tesla Model 3!

Επιπλέον, τα πολλά χιλιόμετρα της κάθε ημέρας ακολουθούσαν μικρά διαλείμματα ξεκούρασης. Ο Balenger, λοιπόν, κοιμόταν ελάχιστα κατά τη διάρκεια του challenge. Ακόμα, η θερμοκρασία κυμάνθηκε από τους 20 έως τους 26,5 βαθμούς Κελσίου. Τέλος, καθ’ όλη τη διάρκεια του Challenge ο δρομέας είχε την καθοδήγηση προπονητών και διατροφολόγων για την ολοκλήρωση της αποστολής.

Tesla Mοdel 3: «Πάγωσε» εν κινήσει με 133 χλμ./ώρα!

Το Tesla Model 3

Το Model 3 της αμερικανικής φίρμας διένυσε τα 390 χιλιόμετρα με μέση ταχύτητα περίπου 104 χλμ./ώρα. Επιπλέον, αν το Tesla Model 3 έτρεχε με πολύ χαμηλότερη ταχύτητα, θα διένυε αρκετά μεγαλύτερη απόσταση. Κατά πάσα πιθανότητα κάτι τέτοιο θα δυσκόλευε αρκετά τον Balenger.

Ένα Tesla Mοdel 3 παραλίγο να γίνει… υποβρύχιο!

Οι δηλώσεις του δρομέα:

«Το να ξεπεράσεις ένα Tesla Model 3 ήταν η μεγαλύτερη προσπάθεια που έχω κάνει μέχρι σήμερα. Ελπίζω, λοιπόν, ότι αυτό το κατόρθωμα θα εμπνεύσει άλλους να εγκαταλείψουν τις ζώνες άνεσής τους και να αγκαλιάσουν την καινοτομία. Είτε αμφισβητώντας τις αντιλήψεις τους για τα δικά τους φυσικά όρια είτε κάνοντας αλλαγές στον τρόπο ζωής που μπορεί να έχει θετική επίδραση στον πλανήτη».

Δρομέας τα έβαλε με ένα Tesla Model 3!

newsletter-graphic-carselectric.gr
Οι ειδήσεις μας κατευθείαν στο inbox σας!