Το Ecocar City γίνεται περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας

Το Ecocar City προστέθηκε στον στόλο της Ελληνικής Αστυνομίας και αυτές τις μέρες θα βρίσκεται στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Ένα μικρό αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης είναι το νέο περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας. Πιο συγκεκριμένα, στην υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ. θα είναι πλέον το Ecocar City. Παράλληλα, το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της ECO//SUN δίνει το παρών στο περίπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας στη ΔΕΘ, κάτω από τον πύργο του ΟΤΕ.

Το Ecocar City είναι ιδανικό για την πόλη

Το Ecocar City έχει μήκος 224,5 εκατοστά, πλάτος 130 εκατοστά και ύψος 157 εκατοστά. Ακόμη, μαζί με τις μπαταρίες του ζυγίζει περίπου 670 κιλά. Μάλιστα, το ηλεκτρικό μοντέλο διαθέτει έναν ηλεκτροκινητήρα ισχύος 7,5 kW και 6 μπαταρίες 72V.

Ecocar Pocco: Πανευρωπαϊκή παρουσίαση στη φετινή ΔΕΘ

Επιπλέον, η μέγιστη ταχύτητα του αγγίζει τα 80 χλμ./ώρα και η αυτονομία του τα 100 με 120 χιλιόμετρα. Παράλληλα, τα πλεονεκτήματα του Ecοcar City περιλαμβάνουν μηδενικά τέλη κυκλοφορίας και δωρεάν στάθμευση σε όλα τα δημοτικά πάρκινγκ των αστικών κέντρων.

Το νέο hypercar της Zenvo θα είναι υβριδικό!

Λίγα λόγια για την εταιρεία ECO//SUN

Η ECO//SUN έχει ισχυρή παρουσία στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Για την ακρίβεια, εκτός από το Ecοcar City θα πραγματοποιηθεί και η πανευρωπαϊκή παρουσίαση του Ecοcar Pocco.

Ουσιαστικά, η εταιρεία επιθυμεί να λύσει με τη γκάμα της το πρόβλημα μετακίνησης του μέσου Ευρωπαίου οδηγού. Το πρώτο της όχημα (Ecocar) κυκλοφόρησε στη Θεσσαλονίκη το 2017 και έγινε δημοφιλές και σε άλλες πόλεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Editorial

newsletter-graphic-carselectric.gr
Για να μην χάνετε ούτε είδηση για την ηλεκτροκίνηση!