Έρχεται το EKO Ράλλυ Ακρόπολις 2022 με υπερειδική στο ΟΑΚΑ

Το EKO Ράλλυ Ακρόπολις 2022 θα περιλαμβάνει μία υπερειδική διαδρομή στο OAKA και πολλές συγκινήσεις, όπως το συνηθίζει.

H παρουσίαση του EKO Ράλλυ Ακρόπολις 2002 έλαβε χώρα στο ΟΑΚΑ, ενώ η διεξαγωγή του θα λάβει χώρα μεταξύ 8-11 Σεπτεμβρίου 2022.

Το EKO Ράλλυ Ακρόπολις 2022 θα έχει 16 διαδρομές, εκ των οποίων οι τρεις θα είναι νέες. Αναλυτικότερα, οι διαδρομές θα διεξαχθούν από το Λουτράκι έως την Ιτέα, ενώ σχετικά με τις νέες διαδρομές, η Αλυτάρχης του αγώνα, Αννίτα Πασσαλή, με τον βετεράνο οδηγό αγώνων, Στρατή Χατζηπαναγιώτου, ανακοίνωσαν τα εξής:

  • Διαδρομή «Χαρβάτι» (Κορινθία) – 14,02 χιλιόμετρα
  • Διαδρομή «Λειβαδιά» (γνωστή ως Ευαγγελίστρια) – 21,21 χιλιόμετρα
  • Διαδρομή «Δάφνη» (Δήμος Τανάγρας) – 17,45 χιλιόμετρα

Μπραντ Πιτ και Λιούις Χάμιλτον μαζί σε ταινία της Apple

Η υπερειδική EKO Super Special Stage @ Olympic Stadium

Η φετινή διοργάνωση του EKO Ράλλυ Ακρόπoλις περιλαμβάνει και την υπερειδική διαδρομή του OAKA «EKO Super Special Stage @ Olympic Stadium». Μάλιστα, θα ανοίξει τον αγώνα το απόγευμα της Πέμπτης 8 Σεπτεμβρίου 2022. Για την ιστορία, την συγκεκριμένη υπερειδική την απολαύσαμε για τελευταία φορά το 2005.

Το πρόγραμμα του EKO Ράλλυ Ακρόπολις 2022

Η Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022 θα είναι η πιο απαιτητική ημέρα για τα πληρώματα, καθώς θα δούμε 6 διαδρομές, εκ των οποίων μόνο μία θα είναι επαναλαμβανόμενη, αυτή του Λουτρακίου.

Την ίδια μέρα θα λάβουν χώρα οι προαναφερθείσες νέες ειδικές διαδρομές, ενώ το βράδυ θα «τρέξουν» τους κλασσικούς Βωξίτες. Επιπλέον, οι οδηγοί μέχρι τη Λαμία δεν θα έχουν τη δυνατότητα του σέρβις.

Ο Sebastian Loeb επιστρέφει στο Rally Safari με Ford!

Το Σάββατο οι ομάδες θα πραγματοποιήσουν 2 loops τριών επαναλαμβανόμενων διαδρομών, τον «Πύργο», το «Περιβόλι» και τον «Ταρζάν». Μάλιστα, το κοινό θα μπορεί να παρακολουθήσει τη διαδρομή «Ταρζάν» και στην τηλεόραση.

Τέλος, την Κυριακή έχουμε τις διαδρομές «Ελάτεια-Ρεγγίνι» και 2 περάσματα από το Ελευθεροχώρι, η οποία θα είναι η τελική Power Stage.

Εισιτήρια και τιμές

Η τιμή των εισιτηρίων για την υπερειδική διαδρομή στο ΟΑΚΑ ξεκινά από τα 10 ευρώ, ενώ η μέση τιμή των 40.000 εισιτηρίων φτάνει τα 18,5 ευρώ.

Editorial

newsletter-graphic-carselectric.gr
Οι ειδήσεις μας κατευθείαν στο inbox σας!