Εκπαιδευτική εκδήλωση από το ΙsZEB με θέμα «Ηλεκτροκίνηση και εγκατάσταση σταθμών φόρτισης»

Το IsZEB αποτελεί έναν συνεργατικό σχηματισμό με επίκεντρο τον κατασκευαστικό κλάδο. Στο πλαίσιο της ανάπτυξης και της ενίσχυσης του ανθρωπίνου δυναμικού μέσα από τη συνεχιζόμενη δια βίου μάθηση και την πρόσβαση στην επιστημονική γνώση, διοργανώνει επιμορφωτικές και εκπαιδευτικές εκδηλώσεις.

Διαβάστε επίσης: Επιτάχυνση του εξηλεκτρισμού των αυτοκινήτων σχεδιάζει η ΕΕ

Βασικός στόχος των εκδηλώσεων αυτών είναι η προώθηση των βέλτιστων πρακτικών του κατασκευαστικού κλάδου και η διάδοση των τεχνολογικών εξελίξεων σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο.

Κατά τη διάρκεια αυτών των εκδηλώσεων πραγματοποιούνται επιδείξεις σε πραγματικό χρόνο και εφαρμογές σε εξειδικευμένες εγκαταστάσεις.

Eκπαιδευτική εκδήλωση «Ηλεκτροκίνηση και Εγκατάσταση Σταθμών φόρτισης»

isneb logo

Η εκπαιδευτική εκδήλωση «Ηλεκτροκίνηση και Εγκατάσταση Σταθμών φόρτισης» διεξάγεται μέσα σε 20 διδακτικές ώρες και διοργανώνεται σε συνεργασία με την MC CHARGERS, την ελληνική εταιρεία με αντικείμενο τους ηλεκτρικούς φορτιστές οχημάτων.

Η MC CHARGERS που ασχολείται εδώ και χρόνια με την ανάπτυξη και παραγωγή ηλεκτρονικών κυκλωμάτων, δημιούργησε τη σειρά μαθημάτων, τα οποία εστιάζουν στην ηλεκτροκίνηση και θα ξεκινήσουν στις 12 Ιουλίου 2021.

Τα μαθήματα αυτά θα πραγματοποιούνται σε πραγματικό χρόνο μέσω πλατφόρμας live streaming, σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες της εβδομάδας.

Επιπλέον, προσφέρεται και hands-on εργαστήριο για πρακτική εφαρμογή των γνώσεων στις εγκαταστάσεις της MC CHARGERS, σε τμήματα των επτά ατόμων και κατόπιν συνεννόησης, με την τήρηση όλων των υγειονομικών κανόνων.

EV charging

Το πρόγραμμα σπουδών είναι ειδικά σχεδιασμένο έτσι ώστε να προσφέρει τόσο βασικές, όσο και πιο εξειδικευμένες γνώσεις πάνω στην ηλεκτροκίνηση και τους φορτιστές ηλεκτροκίνητων οχημάτων.

Οι συμμετέχοντες θα εισαχθούν στην έννοια της ηλεκτροκίνησης και στο νομοθετικό πλαίσιο που τη διέπει, ώστε στη συνέχεια να είναι σε θέση να εμβαθύνουν σε πιο τεχνικά χαρακτηριστικά αναφορικά με τη διαδικασία εγκατάστασης, διαχείρισης, ελέγχου και προστασίας.

Διαβάστε επίσης: Η Αθήνα ανάμεσα στις πέντε κορυφαίες πόλεις παγκοσμίως για οδήγηση με EV

Με την ολοκλήρωση όλων των ενοτήτων, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν στις εγκαταστάσεις της MC CHARGERS για ένα εργαστήριο πρακτικής εφαρμογής γνώσεων και εξοικείωσης με τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις επάνω στους ηλεκτρικούς φορτιστές αυτοκινήτων.

Η εκδήλωση διεξάγεται υπό την αιγίδα του Ελληνικού Ινστιτούτου Ηλεκτροκίνητων Οχημάτων (ΕΛ.ΙΝ.Η.Ο).

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στο: https://iszeb.gr/educational-event/emobility

Editorial

newsletter-graphic-carselectric.gr
Οι ειδήσεις μας κατευθείαν στο inbox σας!