Ένα Mini Electric στολισμένο με 2.000… MINI χριστουγεννιάτικα λαμπάκια για καλό σκοπό

Ένα Mini Electric τυλιγμένο με 2.000 χριστουγεννιάτικα λαμπάκια βρίσκεται σε περιοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο, σαν σύγχρονο έλκηθρο... για να συγκεντρώσει χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό

Ένα Mini Electric στολισμένο με 2.000 χριστουγεννιάτικα λαμπάκια, σαν ένα σύγχρονο έλκηθρο… έχει ξεκινήσει μια περιοδεία πέντε εβδομάδων στο Ηνωμένο Βασίλειο για να συγκεντρώσει χρήματα για τρεις φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Μετά την πρώτη δημόσια εμφάνιση του Festive MINI Electric στο The Lexicon Bracknell στο Berkshire, στις 25 Νοεμβρίου, το αυτοκίνητο ταξιδεύει σε διάφορες τοποθεσίες σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο, με οδηγό τον εμπνευστή του project, ‘Nico’ Martin.

Ο Nicholas Martin, 32 ετών, μηχανικός λογισμικού από το Bracknell του Berkshire, στολίζει το αυτοκίνητό του με χριστουγεννιάτικα φωτάκια από το 2017.

Φέτος δανείστηκε ένα Mini Electric από την εταιρεία αυτοκινήτων για τη του φετινή περιοδεία.

Με τον τρόπο αυτό, με το φωτεινό… του ταξίδι, το οποίο ξεκινά την Πέμπτη, ευελπιστεί να συγκεντρώσει 50.000 £ για τις φιλανρωπικές οργανώσεις MS Trust, το Duchenne UK και την Εταιρεία Αλτσχάιμερ.

Ο κύριος Μάρτιν στόλισε για πρώτη φορά το Mini του για τα Χριστούγεννα του 2017, κάνοντας λίγο πιο χαρούμενους και φέρνοντας την εορταστική ατμόσφαιρα στους ανθρώπους που βρέθηκαν στους δρόμους του Bracknell.

Τις επόμενες εβδομάδες η περιοδεία του αυτοκινήτου θα περιλαμβάνει τις περιοχές Blackpool, Warwickshire και Silverstone.

«Ανυπομονώ να βγω στο δρόμο για να διαδώσω το εορταστικό πνεύμα και να συγκεντρώσω πολλά χρήματα για τις τρεις φιλανθρωπικές οργανώσεις», είπε ο κ. Μάρτιν.

Η Mini θα κατασκευάσει το τελευταίο αυτοκίνητο με κινητήρα εσωτερικής καύσης το 2025

Ο διευθυντής της Mini UK, David George δήλωσε από τη μεριά του: «Είμαστε εξαιρετικά ευγνώμονες που συμμετέχουμε στο εγχείρημα του Nico για τη συγκέντρωση χρημάτων με το Festive MINI Electric. Πρόκειται για μια υπέροχη ιδέα που θα φέρει κοντά τους ανθρώπους, θα τους κάνει να χαμογελάσουν και επίσης θα συγκεντρώσει χρήματα για μερικές καταπληκτικές φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες».

Τα λαμπάκια στο Mini Electric του Mr Martin φέτος μπορούν να αλλάξουν χρώμα.

Ο κ. Μάρτιν είπε επίσης: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω με τη φιλανθρωπική περιοδεία του Festive MINI. Ήξερα ότι πέρυσι είχα την ευκαιρία να φτιάξω τη διάθεση των ανθρώπων και επίσης να συγκεντρώσω χρήματα για το MS Trust και το Duchenne UK. Και οι δύο φιλανθρωπικές οργανώσεις σημαίνουν πολλά για μένα – δυστυχώς η μητέρα μου διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας πριν από έξι χρόνια και το 2019 μου ζήτησαν να κάνω έκπληξη με το Festive ΜΙΝΙ σ’ έναν απίστευτο νεαρό, τον Marcus Rooks, ο οποίος διαγνώστηκε με Μυϊκή Δυστροφία Duchenne. Όταν είδα το πρόσωπό του να φωτίζεται από τόση χαρά και ενθουσιασμό, συνειδητοποίησα ότι είχα δημιουργήσει κάτι πραγματικά ξεχωριστό. Από τότε που τον γνώρισα και έμαθα για την κατάστασή του, ήθελα να τον στηρίξω με όποιον τρόπο μπορούσα».

Mini Cooper: Από το γκαράζ του John Cooper και την ιδέα του Issigonis στην ηλεκτροκίνηση

Φέτος, ο Nico Martin παρουσίασε ένα φιλανθρωπικό σποτ της Alzheimer’s Society έχοντας συγχρόνως την υποστήριξη της MINI Ηνωμένου Βασιλείου, της Festive Lights και της ιταλικής εταιρείας έξυπνου φωτισμού Twinkly, για να δώσει περισσότερο… φως στο εγχείρημά του και να το κάνει μεγαλύτερο και καλύτερο από ποτέ, με στόχο να συγκεντρώσει για τους τρεις ειδικούς αυτούς σκοπούς όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα.

abb_img
spot_img