Ένα Rivian R1T βοήθησε σε… εγχείρηση!

Ένα Rivian R1T λειτούργησε ως γεννήτρια ρεύματος και συνέβαλλε στην πραγματοποίηση μιας επέμβασης σε ασθενή στις ΗΠΑ.

Η προβολή των ηλεκτρικών Pick-Up ως μονάδες παραγωγής ρεύματος, είναι μία συνηθισμένη τακτική στην αμερικανική αγορά. Επιπλέον, αρκετές φορές οι διαφημίσεις προβάλλουν τα εν λόγω οχήματα ως παρόχους ηλεκτρικού ρεύματος σε σπίτια ή ως φορτιστές για μικρότερα ηλεκτρικά οχήματα.

Αυτό λοιπόν απέδειξε και το Rivian R1T. Για την ακρίβεια, το συγκεκριμένο Pick-Up λειτούργησε ως γεννήτρια ρεύματος και βοήθησε έναν Αμερικάνο γιατρό να πραγματοποιήσει μία επέμβαση.

Το Rivian R1T αντέχει και στο νερό!

Το Rivian R1T ολοκλήρωσε την επέμβαση

Ένα Black Out έκοψε το ρεύμα από την κλινική του Christopher Yang και ανάγκασε τον γιατρό να βρει άλλη πηγή ηλεκτρικού ρεύματος. Μάλιστα, η διακοπή ρεύματος συνέβη κατά τη διάρκεια χειρουργείου, το οποίο ο γιατρός έπρεπε να ολοκληρώσει. Εν τέλει, το ρεύμα για την ολοκλήρωση της επέμβασης, το έδωσε ένα Rivian R1T.

Ακόμη, ο γιατρός έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες της μπαλαντέζας που συνέδεσε το Pick-Up με τα μηχανήματα της κλινικής, μέσω ανάρτησης στο Twitter. Επιπλέον, ο γιατρός ανέφερε ότι ήταν μία κανονική αγγειεκτομή. Πιο συγκεκριμένα, μέσω σχετικού tweet δήλωσε τα εξής: «Ο καυτηριασμός ήταν κανονικός και η διαδικασία στέφθηκε από επιτυχία».

Rivian: Τα πρώτα ηλεκτρικά Van της Amazon είναι έτοιμα!

Που τη βρίσκει τόση ενέργεια;

Το Rivian R1Τ διαθέτει 4 ηλεκτρικούς κινητήρες με απόδοση έως 200 ίππους ο καθένας. Ακόμη, σχετικά με την μπαταρία του, υπάρχουν οι επιλογές των 105, 135 και 180 kWh. Τέλος, η αυτονομία των για την κάθε επιλογή μπαταρίας αγγίζει τα 370, 480 και 640 χιλιόμετρα αντίστοιχα.

Editorial

newsletter-graphic-carselectric.gr
Οι ειδήσεις μας κατευθείαν στο inbox σας!