Ένα Wiesmann Project Thunderbolt για όλα τα γούστα!

Η Wiesmann μας δείχνει μέσω τριών Project Thunderbolt, με ποιο τρόπο οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να το εξατομικεύσουν.

Το Wiesmann Project Thunderbolt είναι ένα αμιγώς ηλεκτρικό όχημα, με ιδιαίτερη σχεδίαση η οποία συνδυάζει τη ρετρό εμφάνιση με το σπορτίφ χαρακτήρα. Ωστόσο, η παραγωγή του ηλεκτρικού σπορ μοντέλου είναι ήδη πλήρης, με τις πρώτες παραδόσεις να ξεκινούν από τη νέα χρονιά. Έτσι, οι αγοραστές του έχουν ακόμη χρόνο ώστε να διαμορφώσουν το αυτοκίνητο σύμφωνα με τα «θέλω» τους.

Για αυτό το λόγο, η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία, αποφάσισε να αναπτύξει 3 διαφορετικές εκδοχές του μοντέλου. Σκοπός της είναι να αποδείξει ότι με την ανάλογη διαμόρφωση, το αμιγώς ηλεκτρικό sportscar, μπορεί να αλλάξει χαρακτήρα. Προφανώς, σε αυτό σημαντικό ρόλο «παίζουν» τόσο η επιλογή χρώματος όσο και η εγκατάσταση επιπλέον εξοπλισμού.

Το Wiesmann Project Thunderball έχει ήδη εξαντληθεί!

Οι 3 διαφορετικές δημιουργίες του Wiesmann Project Thunderbolt

Αρχικά, τα τρία αυτοκίνητα διαθέτουν εντελώς διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς εσωτερικού και εξωτερικού. Ωστόσο, τα βασικά μέρη του αμαξώματος αλλά και της καμπίνας, έχουν παραμείνει ίδια. Μάλιστα, η γερμανική φίρμα δεν έδωσε κάποιο ιδιαίτερο όνομα στα τρία αυτά… παραδείγματα, ονομάζοντάς τα ως Concept 1,2 και 3.

Στο Concept 1, αντικρίζουμε μία μπλε μεταλλική απόχρωση, η οποία είναι εμπνευσμένη από την Κυανή Ακτή της Γαλλίας. Μάλιστα, η εξωτερική εικόνα του ταιριάζει απόλυτα με το πορτοκαλί δέρμα στο σαλόνι, με γυαλιστερό ξύλο teak. To Concept 2 είναι πιο ιδιαίτερο, κάτι στο οποίο συμβάλλει και το εξωτερικό φινίρισμα σε χρυσό χρώμα. Την μοναδική εικόνα ολοκληρώνει το μπορντό εσωτερικό του με τα βελούδινα υφάσματα.

Wiesmann Project Thunderball: Στο σφυρί για καλό σκοπό!

Το τρίτο και τελευταίο Concept διαθέτει ένα πιο σπορτίφ χαρακτήρα, με το αμάξωμά του να είναι σε μαύρο ματ χρωματισμό. Επιπλέον, διαθέτει μαύρες γυαλιστερές λεπτομέρειες περιμετρικά, θυμίζοντας σύμφωνα με τον δημιουργό, την «σκοτεινή νύχτα και τους ήρωες του σκοταδιού». Το εσωτερικό του τρίτου Project Thunderbolt είναι στην ίδια λογική, με μαύρο δέρμα και ανθρακόνημα.

Το Wiesmann Project Thunderball θα είναι αμιγώς ηλεκτρικό!

Με 680 ηλεκτρικούς ίππους και 1.100 Nm ροπής!

Δεν γνωρίζουμε αν οι 3 παραπάνω δημιουργίες αρέσουν στους περισσότερους, οι οποίοι θα δώσουν 300.000 ευρώ για να το αποκτήσουν. Ωστόσο, το μόνο σίγουρο, είναι ότι το ηλεκτρικό σύστημα κίνησης του μοντέλου θα αρέσει σε πολλούς. Ειδικότερα, το Project Thunderbolt διαθέτει δύο ισχυρά ηλεκτρικά μοτέρ στον πίσω άξονα, που αποδίδουν 680 ίππους και 1.100 Nm ροπής.

Το Wiesmann Project Thunderball διαθέσιμο για… προπαραγγελία!

Τα παραπάνω νούμερα, προσφέρουν και ανάλογες επιδόσεις, καθώς σε μόλις 2,9 δευτερόλεπτα ολοκληρώνει τη μέτρηση 0-100 χλμ./ώρα. Για την τροφοδοσία τους, υπεύθυνη είναι μία μπαταρία 83 kW, η οποία μπορεί να φορτίσει με ισχύ έως 300 kW. Στον τομέα της αυτονομίας, το γερμανικό ηλεκτρικό σπορ μοντέλο μπορεί να προσφέρει έως 500 χιλιόμετρα με μία φόρτιση.

Editorial

newsletter-graphic-carselectric.gr
Για να μην χάνετε ούτε είδηση για την ηλεκτροκίνηση!