Ένα Opel Astra Plug-in Hybrid για τον Γιούργκεν Κλοπ

O πετυχημένος Γερμανός προπονητής «μπαίνει» για πρώτη φορά στα γήπεδα της ηλεκτροκίνησης, οδηγώντας το νέο Opel Astra Plug-in Hybrid.

O Γιούργκεν Κλοπ παρέλαβε το νέο του αυτοκίνητο, ένα Opel Astra Plug-in Hybrid και είναι ενθουσιασμένος. Πιο συγκεκριμένα, όπως ανέφερε και ο ίδιος, κάνει τα πρώτα του βήματα στην ηλεκτροκίνηση, κάτι που τον χαροποιεί ιδιαίτερα.

Η σχέση του Κλοπ με την Opel κρατάει πολλά χρόνια, για την ακρίβεια μία δεκαετία. Ο προπονητής της Liverpool έχει συμφωνήσει με την γερμανική εταιρεία να προωθεί τα μοντέλα της. Στο πλαίσιο αυτό, πριν λίγες μέρες παρέλαβε το νέο του υβριδικό αυτοκίνητο σε μαύρο χρώμα, στο γραφείο του στην Αγγλία.

Το ηλεκτρικό Opel Astra-e είναι πιο κοντά από ποτέ!

Τα υβριδικό Opel Astra ενθουσιάζει τον Κλοπ

Η σχεδίαση του μοντέλου εντυπωσίασε τον Κλοπ, καθώς επίσης και τα τεχνολογικά συστήματά του. Όπως για παράδειγμα το σύστημα υποβοήθησης του οδηγού Intelli-Drive, το head-up display Intelli-HUD και το πλήρως ψηφιακό Pure Panel.

Επιπλέον, το μοντέλο διαθέτει εργονομικά σπορ καθίσματα AGR σε μαύρο δέρμα Nappa, τα οποία μάλιστα είναι θερμαινόμενα με λειτουργία μασάζ. Το σύστημα infotainment περιλαμβάνει επίσης πλοήγηση και σύστημα ήχου hi-fi. Χάρη στο Intelli-Air, ο εσωτερικός αέρας του νέου Astra παραμένει όσο το δυνατόν πιο καθαρός για τον οδηγό και τους επιβάτες.

Το νέο Opel Astra έφτασε στην Ελλάδα!

Ένα υβριδικό Opel Astra για τον Γιούργκεν Κλοπ

Με 177 ίππους και εξαιρετικές επιδόσεις

Το υβριδικό Astra έχει μέγιστη συνδυαστική δύναμη 177 ίππων και 360 Nm ροπής. Διανύει την απόσταση 0-100 χλμ./ώρα σε 7,6 δευτερόλεπτα, ενώ η ηλεκτρική του αυτονομία αγγίζει τα 60 χιλιόμετρα. Η κατανάλωσή του σε μεικτό κύκλο είναι στα 1,1 λίτρα/100 χλμ. απελευθερώνοντας 26-24 γρ./χλμ. CO2 στη ατμόσφαιρα.

Τέλος, ο Κλοπ έχει λάβει μέρος σε περισσότερα από 20 διαφημιστικά σποτ της γερμανικής μάρκας, ενώ συχνά συμμετέχει και σε προωθητικά events. Ο ίδιος είναι πολύ  ικανοποιημένος με την εν λόγω συνεργασία, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Ήμουν πάντα πολύ περήφανος που συνδέομαι με την Opel, επειδή μοιραζόμαστε τόσα πολλά κοινά σημεία. Ανυπομονώ να συνεχίσω τη συνεργασία μας και να παίξω τον ρόλο μου στην εξαιρετική πορεία της εταιρείας».

Editorial

newsletter-graphic-carselectric.gr
Οι ειδήσεις μας κατευθείαν στο inbox σας!