Ένας ιδιοκτήτης Jeep Wrangler 4xe κατηγορείται άδικα!

Ο ιδιοκτήτης ενός Jeep Wrangler 4xe βρήκε ένα χαρτάκι με βρισιές, γιατί είχε παρκάρει σε θέση για ηλεκτρικά. Έλα όμως που τελικά είχε δίκιο!

Ακούστε το άρθρο

Βλέπεις ένα Jeep Wrangler 4xe στο δρόμο. Ξέρεις ότι είναι Plugin υβριδικό; Ή μήπως έχεις μείνει στην εποχή που τα Wrangler δεν είχαν καμία επαφή με τον κόσμο της ηλεκτροκίνησης;

Πιθανότατα, οι περισσότεροι να πιστεύουν ακόμη ότι ένα Jeep αποκλείεται να είναι υβριδικό. Ίσως να το θεωρούν και κάποιου είδους φάρσα. Κακό δικό τους.

Ε, λοιπόν τα πράγματα δεν είναι έτσι! Το Jeep Wrangler 4xe είναι διαθέσιμο με το σύστημα Plugin Hybrid, καθώς η ηλεκτρική εποχή της Jeep είναι πλέον γεγονός.

Jeep Wrangler 4xe: Αυτό που θέλουν οι γυναίκες!

Ωστόσο, η πληροφορία αυτή μάλλον διέφυγε από έναν περαστικό που είδε παρκαρισμένο το συγκεκριμένο αυτοκίνητο σε θέση που είναι μόνο για ηλεκτρικά. Μάλιστα, θύμωσε τόσο πολύ για την υποτιθέμενη παραβίαση της νομοθεσίας (..) που άφησε ραβασάκι με το οποίο στόλισε κανονικότατα τον «ασυνείδητο» οδηγό.

Πιο συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης του Jeep πάρκαρε νόμιμα το αυτοκίνητό του για να κάνει τα ψώνια του σε κοντινό κατάστημα. Γυρνώντας βρήκε έκπληκτος στο παρμπρίζ του ένα χαρτάκι που έγραφε «Αυτή η θέση είναι για ηλεκτρικά ηλίθιε».

Ένας ιδιοκτήτης Jeep Wrangler 4Χe κατηγορείται άδικα!

Jeep: Σε πορεία για την απόλυτη ηλεκτρική ελευθερία!

Ωστόσο, το φαινόμενο της παραβίασης τέτοιων θέσεων είναι σύνηθες και στη χώρα μας. Πολλοί ιδιοκτήτες αυτοκινήτων εκμεταλλεύονται θέσεις που προορίζονται για οχήματα συγκεκριμένης κατηγορίας, όπως ηλεκτρικά ή επαγγελματικά, με αποκορύφωμα τις θέσεις αναπήρων.

Τον περαστικό στο παραπάνω συμβάν, ίσως να τον έπνιξε το δίκιο και να αντέδρασε με αυτόν το τρόπο. Καλό θα ήταν ωστόσο να ενημερώνεται για ειδήσεις σχετικά με την ηλεκτροκίνηση. Είναι το μέλλον! Αν διαβάζει και CarsElectric.gr ακόμη καλύτερα.

Jeep: Αποκάλυψη για το πρώτο ηλεκτρικό της μοντέλο!

Λίγα λόγια για το Jeep Wrangler 4xe

Το Jeep Wrangler 4xe τροφοδοτεί ένας τετρακύλινδρος κινητήρας εσωτερικής καύσης 2.0 λίτρων, «παρέα» με δύο ηλεκτροκινητήρες. Συνολικά αποδίδει 375 ίππους και 470 Nm ροπής, ενώ έχει αυτονομία περίπου 595 χιλιόμετρα. Τέλος, για το 0-100 χλμ./ώρα του είναι αρκετά μόλις 6 δευτερόλεπτα.

 

abb_img